Naujas "PASIDARYK pats" Medinis Lėlių namelis Kinijos Miestų Architektūros Lėlės, Namai Miniatiūros Su Baldais Žaislai Vaikams, Draugas Gimtadienio Dovana

€16.69

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w95403

Retro 3D modelio kūrimas Dee Mini Lėlių Namas

Visi straipsniai yra išvardytos diagramos.

Jie atėjo su, dalys ir turėjo važiuoti patys

2 yra visi baldai ekrane.

Trys Stilius: Japonų Retro

4 gatavo produkto dydis: 22 * 17.5 * 20.5 cm

5.Medžiagos: mediena, audiniai, popierius, dervos, plastikas, medžiaga

Pastaba:

1 neapima klijai / battery.

2 metų: žmonių, daugiau nei 8 metų amžiaus

Tris Vaikus iki trejų turi eiti su suaugusiųjų.

Teikiame profesionalias pirkimų tarnybą, Mes įsitikinkite, kad nėra sąskaitas faktūras, reklaminėje medžiagoje ir prieigos kortelės pakuotėje.Be to, mes suteiksime išsamią tąsa paslaugas, siekiant užtikrinti saugų atvykimą produktų.

Viešųjų pirkimų paketas /Pirkimo Užsakymo Komercinės kokybės

Siekiant, kad pirkėjas galėtų gauti dėl paslaugų į mūsų įmonę ir išvengti unleasant dalykų. 1.Principais grindžiamą tarpusavio understandingfairness ir voluntarinessboth šalys turi laikytis šių nuostatų:

1、 Paslaugų įsipareigojimo

Mūsų kompanija yra atsakinga už prekės informacija ir klientų aptarnavimo, komunikacijos turinį tiesiogiai išleistas.Esant neatitikimų tarp žodžių ir darbų, kurie tiesiogiai sukelia nuostolių prekybininkai, parduotuvės atsako.Tačiau ji atsisako padengti nuostolius, patirtus dėl kliento pačių priežasčių (pvz., ne ieško produkto informacija ir produkto savybės, tokios kaip gaminio dydis ir vaizduotė yra ne tas pats), tikėdamiesi, kad klientai galėtų skaityti daugiau ir paprašyti daugiau.

Produktų nuotraukos yra realios, objektų, tačiau kai kurie iš jų yra iš Interneto.Aprašymas kiekvienas produktas yra taip tiksliai, kaip įmanoma, todėl klientai gali pirkti ir pirkti su pasitikėjimu.Rimtų klaidų dėl aplaidumo stotis, mes ištaisyti jų laiką ir grąžinti prekes.

Griežtai kontroliuoja gaminių kokybę.Jei kokybės problemų, bendrovė bus grąžinimo ir keitimo prekių besąlygiškai (tik atsakingas už dabartinius patvirtinimo).Informacija turi būti atnaujinama taip dažnai, jei yra bet kokia kaita po narystės, mes jums pranešti, laiku ir tegul valstybė nuspręsti, ar atšaukti.

2、 Kad prašymas

1. Kruopščiai patikrinti (, kiekis, specifikacijos ir pan.) ir paaiškinti metu, jei nėra ypatingų reikalavimų;

2. Pristatymo adresas ir kontaktinė informacija turi būti tiksli, kitaip jis bus turėti atitinkamą nuostolių sukėlė;

3. Mokėjimas laiku.Jei nėra mokėjimo per tris dienas, sistema bus automatiškai atšauktas;

4. Prašome patikrinti, ar prekių kiekio, kokybės, specifikacijos ir pan.) po atvykimo.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.Jei nėra jokių problemų, prašome patvirtinti, kad gavo laiku ir suteikia penkių žvaigždučių aukštos pagirti (ačiū)

3、 Kiti susitarimai

Kilus konfliktui tarp pasiektas susitarimas abiejų šalių per kitas informacijos priemones ir šią sąlygą, ji turi būti įgyvendinama taip, kaip buvo susitarta abi šalys.

Pakeisti netinkamos kokybės produktų : Per 15 dienų nuo gavimo prekių, jei pirkėjas randa produktų, kurių kokybės problemų, prašome susisiekti su mūsų įmonės pirmą kartą ir tada keistis jais.Mūsų bendrovė padengs vieną kartą kelionei krovinių.

Prekių grąžinimas : jei produkto kokybės problemas, kurias sukėlė bendrovės, bendrovė yra besąlygiškai atsakingas už grįžimą prie pabaigos.Jei produktas žalą ir kitų problemų, kurias sukelia kliento pusės, bendrovė suteiks produktą pagal užsakovo reikalavimus, bet ir atgal, pašto išlaidas apmoka klientas.

4、 Dažnai užduodami klausimai (turi naujų pirkėjų)

1. Apie tai, kaip, kiek, ar suma yra ribotas, ir kaip apskaičiuoti krovinių?

Visas prekes galima užsisakyti pagal pirmiau pateiktą užsakymą.Nėra jokių apribojimų dėl sumos, Alipay sandorio.Jei nėra paaiškinimo, express pristatymas yra suskirstyti pagal numatytuosius nustatymus.Krovinių rodomas sumos, nurodytos sistema.Jei yra kokių nors ypatingi reikalavimai, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

2. Yra visas prekes lentynose galima?Ką daryti, jei nėra prekių?

Mūsų pirkliai turėti visos prekės, prašome būti tikri, kad pirkti, bet siunta, tūris yra didelis, tai neišvengiama, kad atskirų sandelyje produktai turės būti lentynų ateityje, mes susisieksime su jumis telefonu ar Wangwang, ar standartinį pvm grąžinimo be prekių paskirstymo sąrašas.

3. Ar produktą pasirinkti spalva?

Kaip spalva problemą, prašome kreiptis į atitinkamas produkto puslapyje.Jei jūs galite pasirinkti spalvą, galite pasirinkti, kad dėl paklausos.Jei jūs turite jokios spalvos pasirinkimo, jums bus pristatyti atsitiktinai.Jei turite specialių reikalavimų dėl spalvų, jūs galite padaryti paaiškinimai.Mes stengiamės jums padėti rungtynės, bet tai yra neišvengiama, kad trūks.Aš tikiuosi, jūs galite toleruoti jį.

4. Kada galiu pristatyti prekes po I vieta užsakymą?Kaip ilgai jis gali atvykti?

Po to, kai jums mokėti, mes organizuojame pristatymas per 5-48 valandas.Įprastomis aplinkybėmis mes galime pristatomos per 2-5 darbo dienas, kurios yra taikomos express pristatymo terminą.

5. Prašome don ' t make a bad komentarą

Nesvarbu, jums susidurti paslaugų ar produktų kokybės problema, kaip ilgai, kaip jūs, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes tikrai padės jums išspręsti jas, ir išvengti bet kokios atsakomybės.Mes tikimės, kad kiekvienas draugas, kas mėgsta mūsų produktus ir tiesiogiai išspręsti realias problemas ir mūsų paslaugų lygio.Tuo pačiu metu, mes taip pat atsisakyti naudoti neigiamo vertinimo kelia grėsmę mums grąžinti, ir mes ryžtingai priešintis nekviestus svečius, kurie siunčia dovanas,

Mūsų privalumai / PRIVALUMAS Stilius visiškai pakanka

A. Produkto privalumai: papuošalai medžiagos yra gerai, stilius yra įvairių, yra arti žmonių

Žymos:Namas Mini, Rankų Darbo Lėlių Kinijos, "pasidaryk Pats" Rinkinys Lėlių Namelis, Cutebee Lėlių Namelis, "pasidaryk Pats" Namo Mini, Miniatiūriniai Kinijos Lėlių Namelis, "pasidaryk Pats" Lėlės Namas Miniatiūriniai, Lėlės Namas Mini, Senovės Kinų Lėlių Namelis, Robotime Kinijos Lėlių Namelis.

Sertifikavimo NĖRA
Medžiaga Mediena
Modelio Numeris LK 21
Lytis Unisex
Įspėjimas ne kostiumas 3 metų
Amžius Suaugusieji
Kilmės KN(Kilmės)
Matmenys 35*28*6.5
Elemento Tipas Dollhouses

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas "PASIDARYK pats" Medinis Lėlių namelis Kinijos Miestų Architektūros Lėlės, Namai Miniatiūros Su Baldais Žaislai Vaikams, Draugas Gimtadienio Dovana

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai