4 Styginių Derliaus Tiltas Fiksuotojo Tailpiece Hard-tail Tiltas Komplektas su Varžtais ir Veržliarakčio 4 Styginių Cigarų Dėžutės Gitara, Bosinė Ukulėle

€10.85

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w9496

Aprašymas

Tilto tailpiece yra pagamintas iš stiprių vario ir plieno medžiagos, kuri užtikrina labai ištvermės.Stygos eiti per apačioje tilto ir per kūną.Top-Pakrovimo dizainas lengvas montavimas.Su pilnai reguliuojama balneliai intonacija ir aukštis lygį, šis tiltas rinkinys yra puikus pakaitalas senas nesureguliuotų tiltas nustatyti.

Funkcija

- Medžiaga: Plienas+Varis

- Spalva: Juoda

- Kosmosas iš kosmoso ilgis: 14.1 mm

- Sėdynės Plotis ilgis: kaip 14mm

- Lengvas montavimas.Stygos eiti per apačioje tilto ir per kūną. 1piece iš truktelėjimas ir 5 gabalėliai, montavimo varžtai, įtraukiamos papildomos priemonės yra reikalingos.

- Top-Pakrovimo dizaino ir lengvai įdiegti ir paprasta prieiga.Pilnai reguliuojama balneliai (intonacija ir aukščio lygio).

- Pagamintas iš tvirtos vario medžiaga, su apdaila, kuris užtikrina didelį glossiness ir puiki ištvermės.

- Tinka mandolina, ukulėle, cigarų dėžutės gitaros.Labai pakeisti jūsų neveikia, purvinas arba senojo tilto tailpiece.

- Tiltas galinis eilutę.Tačiau yra kambario gale tilto gręžimo string skyles jei paprastas priekiniai string pakrovimo norima.

1 x Tiltas 5 x Varžtas 1 x Raktas

Žymos:4 Stygų Gitara Pikapas, 4 Stygų Bosinė Gitara Pikapas, Dual Humbucker, 9k, Bass Juoda Tiltas, Bosinė Gitara, 6 Stygų Trumpas Masto, Bass Balno, Bosinė Gitara 4 Styginių Formos, Bronzos Cigarų Dėžutės Gitara Dalys, Cigarų Dėžutės Gitaros Dalys.

2 funkcija Elektrinė gitara tiltas
Funkcija 7 tiltas tailpiece
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Gitara Tiltas
Funkcija 5 tiltas ciga dėžutę
Funkcija 6 4 styginių tiltas
4 funkcija ilgalaikio tiltas
3 funkcija hardtail tiltas

Parašykite savo atsiliepimą!

4 Styginių Derliaus Tiltas Fiksuotojo Tailpiece Hard-tail Tiltas Komplektas su Varžtais ir Veržliarakčio 4 Styginių Cigarų Dėžutės Gitara, Bosinė Ukulėle

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai