Siuvinėjimo pagalvės užvalkalą Viduržemio jūros regiono stiliaus Pagalvėlė padengti Vandenyno Serijos pagalvė padengti drobės, Užvalkalai dekoratyvinių Pagalvių užvalkalus

€8.19

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w9246

Produkto aprašymas

Jei norite pirkti kokybiškas ,įvairių dekoro stiliaus,ir daugiafunkcinis pagalvės užvalkalą, tai vienas yra tinkamas jums.Aukštos kokybės drobės audinys yra labai Paprasta ir patvari , ir viduržemio jūros stiliaus su subtilus ir gražus modelio dizainas yra madinga.Jis ne tik gali būti naudojamas miegamojo lovos apdailai, bet taip pat gali būti naudojamas lliving kambaryje sofa-apdaila.

Gamybos informacija

Produkto Pavadinimas: Siuvinėta drobė pagalvę padengti Medžiaga: Aukštos kokybės drobės audinys Spalva: paprasta madinga mėlyna ir balta.Dydis: Aikštė:45x45cm/17.71"x17.71" Paketų sąrašą:1pcs užvalkalas prašome atkreipti dėmesį, yra tik užvalkalas pagalvės vidinis nėra įtrauktas.

Produkto išsamiai

1.Aukštos kokybės drobės, audinio ,Jis yra patvarus,ir gali būti lengvai valomi, be plovimo skystis, ir poveikis yra šiltas vanduo yra geriau.

2.Ciusion dangtelis su nematomu užtrauktuku yra gražus ir patogus, lengva pašalinti ir nuplauti, nepažeidus odos ,sofa-lova ir patalynės komplektas.

3.Išskirtinį siuvinėjimo modelio su bauda siuvimo procesą, nugaros pusėje siūlės gydymas, sklandžiai sriegis veikia ir patikimą kokybę.

4. Keturių tipų jums pasirinkti.

5.Viduržemio jūros stiliaus su elicate ir gražus kutas dizainas yra madinga.Jis ne tik gali būti naudojamas miegamojo lovos apdailai, bet taip pat gali būti naudojamas lliving kambaryje sofa-apdaila.

Žymos:10l Mantijos, 7 Blizgučiai, 4 35v Lihv, 4 5 Optika, 4 5 žibintai, 14 1 Peilis, 1398 Varžtas, 13cm Valtys, 10xl šautuvas.

Stilius Žakardo
Medžiaga Lino / Medvilnės
Naudoti Kėdė
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Pagalvėlė Padengti
Technics Rankų darbo
Formos Aikštė
Rinkinys Tipas No
Modelis Išsiuvinėti
Modelio Tipas animacinių filmų

Parašykite savo atsiliepimą!

Siuvinėjimo pagalvės užvalkalą Viduržemio jūros regiono stiliaus Pagalvėlė padengti Vandenyno Serijos pagalvė padengti drobės, Užvalkalai dekoratyvinių Pagalvių užvalkalus

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai