Dviračio Sėdynės Padengti, Negabaritinių Dviračio Sėdynės Pagalvėlė Extra Soft Gel Dviračio Sėdynės Padengti Treniruoklio Sėdynės Padengti

€10.78

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w9223

Jūsų Nusipelno Geriausios Kokybės - Eco-friendly skaidrus silikagelis ir didelio tankio pieno putos.Minkštos, bet tvirtos.Veiksmingai sugeria smūgio ir sumažinti skausmą.

Ypač Plati, Dviračių Jūros Slaptas: Negabaritinių dviračio sėdynės dangtis su papildomu paminkštinimu gel .Ultra minkštas dviračio sėdynės pagalvėlė padės jums atsisveikinti su skausmo ir mėgautis įdomus važiuoti dviračiu dabar.

Lengva Įdiegti -Dviračių sėdynės padengti ateina su anti-slydimo oda, piešti-string ir 2 papildomi dirželiai, kurį galima laikyti dviračio sėdynės padengti likti dar ant sėdynės.

Platus Dviračių Sėdynės Pločio Dviratį:Tinka pločio dviračių sėdynės asortimentą 8.5-10 cm.Tinka puikus su kalnų dviračiu, verpimo dviračiu, naudotis dviračiu, kelių dviratį, cruiser dviratis, elektrinis dviratis.

Patogus dviračio sėdynės dangtelis su kvėpuojantis, oro srauto angos viduryje šilumos išsklaidymo.Taip pat ilgai minkšta nosies dizainas bus netrukdo šlaunies juda per savo važiavimo.Kaip pagalvę už jūsų užpakalis.

Dviračių Pagalvėlė Padengti Patogus Dviračių Pagalvėlė Lengvas, Kvėpuojantis Jojimo Pagalvėlė Padengti Dviračių Priedų

Geriausia gelio medžiagos: Tu negali mėgautis dviračių laisvalaikio metu, kai jūs kenčia skausmą

Mėgaukitės ilgiau jojimo: Ieškoti naujų motyvų ir mėgautis ilgiau važiuoja savo dviratį

Lengvas Diegimas: Lengva prijungti, nebrangiai sprendimas leis jūsų balno jaučiasi daug geriau

Dviračio sėdynės taip pat tinka Sukasi Klasės ir Patalpų Dviračiai.Prašome patvirtinti, kad tai dviračių sėdynės pagalvėlės gali tilpti jūsų dviračio sėdynės prieš užsakant.

Spalva:Juoda

Medžiaga:Silikonas + poliuretano kempinė

Dydis:28*26*8cm

Pakuotės Turinys:

1* Dviračių pagalvėlė padengti

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Pagalbinė Rankena, H2r Lipdukas, Dykuma Fork, 1420 Kalbėjo, Bicycl Rankenos, Dangtelis Sėdynės, šakutės šalis, žalia Pedalas, Dviračio Rankenos Stovo, Fmf Rankenos.

Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Kelių Dviračiai
Dydis 28268cm
Kategorijos Sunproof Padas
Vartotojas VYRAI
Korpuso Medžiaga Silikono, poliuretano kempinė
Modelio Numeris dviračio balno

Parašykite savo atsiliepimą!

Dviračio Sėdynės Padengti, Negabaritinių Dviračio Sėdynės Pagalvėlė Extra Soft Gel Dviračio Sėdynės Padengti Treniruoklio Sėdynės Padengti

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai