Patvarus Cinkavimas Pen Medienos Rankų darbo Kaligrafija Plunksnų Turėtojo Nustatyti su 6 Plunksnų Praktikuojančių Skirtingų Šriftų EM88

€7.44

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w91066

Patvarus Cinkavimas Pen Medienos Rankų darbo Kaligrafija Plunksnų Turėtojo Nustatyti su 6 Plunksnų Praktikuojančių Skirtingų Šriftų EM88 Prekės Specifikacija:

Savybės:

1.Medžiaga: pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, tvirtas ir patvarus, geros kokybės, pilnai įrengtas, jūs galite naudoti ją parašyti, kaligrafija, atkreipti animacinių filmų ar karikatūra.

2.Lengva naudotis, ir rašyti gražiai, gali būti anglų kalbos pratybos raštu/kaligrafija/tapybos/piešimo pen, įvairių kritimo plunksnos, kuris gali patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.

3.Šis plonas turėtojas ir lengvas leidžia jums rašyti su patogia prarasti sukibimą, jums nebus jaustis, skauda po ilgo laiko naudojimo.

4.Idealiai tinka cartoonists ir menininkai, idealiai tinka užrašu, kaligrafija, plakatas priėmimo, cartooning, eskizų, žemėlapių, galite tobulinti savo įgūdžius ir išreikšti savo idėjas, įgyvendinant gražaus dizaino.

5.Vertė: Jūs galite išbandyti 6 skirtingų rūšių plunksnos su aukštos kokybės plunksnų laikiklį.Jums nereikia pirkti papildomų plunksnų turėtojai pabandyti juos.

Komplektą Sudaro:

1 x Įmerkto Pieštuko

6 x Perlinis

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos:2in1 Pen, Pen Pūsti, Kaligrafija Pen Turėtojas, Baoer Pen 388, Nėriniai Puodą, 12 Pen Spalva, Raštinės Reikmenys Parkeris Laikikliai, Hp Plunksna, šrifto Antspaudas, Cinkavimas Stiklo Pen.

Modelio Numeris įmerkto pieštuko
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Patvarus Cinkavimas Pen Medienos Rankų darbo Kaligrafija Plunksnų Turėtojo Nustatyti su 6 Plunksnų Praktikuojančių Skirtingų Šriftų EM88

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai