Šiūruoklių Kempinė Natūralus Anti-Oil Virtuvės Šiūruoklių Kempine 6 Vnt Dujų Praplovimo, Valymo Šepetys Padengti Absorbciniu Šiūruoklių Patiekalas Rankšluostį Virtuvės Įrankis

€3.89

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w8976

Savybės:

Eco-friendly

Į šiūruoklių kempinė yra pagaminta iš grynos skaidulos iš šiūruoklių augalų ir praktinio medvilnė, kilpos, kurios daro juos biologiškai.Tai atneša jums daug arčiau nulio-buitinių atliekų.

Veiksmingai & non-scratch

Į šiūruoklių kempinė su gamta skaidulų turi puikią valymo paslaugos, kuri yra pakankamai minkštas nėra subraižyti savo indai, virtuvės reikmenys ar coutertops, ir pakankamai tvirtos, kad pašalinti visus nešvarumus ir riebalų.

Geras putojimas veiklos

Džiovintų šiūruoklių kempine atrodo plonas ir sunku, bet ji išsipučia ir tampa minkšta po to, kai ji sugeria vandenį.Į šiūruoklių kempinės putos gerai, kuris gali sumažinti ploviklį naudoti tam tikru mastu.

Patvarus ir lengva saugoti

Į šiūruoklių kempine, išskirtinį siuvimo maršrutą ir kieta struktūra, turinti ilgai naudojant gyvenimo trukmę, pateikiant jums nuostabų pareikšti ieškinį patirtis.Kabinti virvę dizainas, todėl lengva būti pakartas ant sienos kablys, erdvės taupymo ir praktiška.

6pcs

Į paketą įeina 6 šiūruoklių kempinės, sufficing ilgai jums ar didelės apimties, naudojant reikia ne vieną kartą.Į šiūruoklių kempinė yra puikus valymo įrankis jūsų virtuvėje, gamtos ir veiksmingą.

Specifikacija:

Tipas: šiūruoklių kempine

Kiekis: 6pcs

Medžiaga: šiūruoklių

Spalva: originalios spalvos

Forma: kvadratas

Dydis: 7*11cm/ 2.75*4.32

Svoris neto: 60 g/ oz 2.12

Pakuotė:

6* šiūruoklių kempine

Žymos:šėtonas Statula, Jar Sponge Virtuvė, Damon Salvatore žiedas, Fantazijos Lego, Patiekalas Valymo Kempinė, Didelis Luffa, Moterų Loofa, šiūruoklių, Ilgai Luffa, Blizgučiai Sponge Virtuvė.

Stilius Kempinė
Naudoti Valymas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Šiūruoklių Kempinė
Prekės Pavadinimas LemonBest
Funkcija Eco-Friendly
Naudojimas VIRTUVĖ
Medžiaga Kita

Parašykite savo atsiliepimą!

Šiūruoklių Kempinė Natūralus Anti-Oil Virtuvės Šiūruoklių Kempine 6 Vnt Dujų Praplovimo, Valymo Šepetys Padengti Absorbciniu Šiūruoklių Patiekalas Rankšluostį Virtuvės Įrankis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai