Taupymo Aukšto Slėgio Filtras, Adapteris, Purkštuvas ExtenderKitchen 3 Rūšių 360 Pasukti Bakstelėkite Kriauklė, Maišytuvas, Aeratorius Burbulas Lankstūs Vandens

€1.66

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w87920

360 ° Virtuvės Maišytuvas Purkštuvas Vandens Taupymo Filtras Kriauklė, Maišytuvas, Extender

Aprašymas:

Žarna gooseneck iš Čiaupo purkštuvas daro kriauklė, maišytuvas, lengva valyti negabaritinių tiekimą, pavyzdžiui, kepant patiekalus arba orkaitės skardos.

Vandens taupymas.Palyginti su bendra barboterio, mūsų, gali sutaupyti 30%-70% vandens.

Didėjant vandens slėgiui.Tai gali užkirsti kelią vandens prisipildo ir mišinio santykis vandens ir oro, yra tikslinga, o tai didina vandens wallop, vanduo tampa sklandžiai ir jokių purslų, valymo patogiau.

Ypatybė:

360 Laipsnių Lanksti, Visas Sukimas:galite įjungti arba nustatyti žarna gooseneck maišytuvas purkštuvas bet kuria kryptimi, ar kampas norite, vanduo gali lengvai padengti visą kriaukle, pakeisti antgalį, kad būtų galima lengvai valyti negabaritinių prekes, kriaukle, tokių kaip didelis plokščių ar pan, ir pan.

Lengvas montavimas:Žalvario maišytuvas purkštuvas statybos garantijų, kokybės ir ilgaamžiškumo, traukos perdavimo jungiklis nukreipimo pateikia du būdus, sklandžiai snapelis vandens, lengva surinkti, kad visi maišytuvas.

Padidina Vandens Slėgis:Kriaukle aeratorius neleidžia vandens lelija, ir oro sumaišyti su vandeniu yra gerai, vandens jaučiasi minkšta, pagerina vandens pagreitį, valymo patogiau.

Naudojimas:Maišytuvo antgalis ilgas-ilgis tinka didelio lenkimo maišytuvas.

Dydis:17cm/6.7"

Pakuotės įskaičiuota:

1 x Universalus Pailginti Extender

Žymos:Titanlux Akriliniai Dažai, Mokyklos Maišą Nuotraukas Nemokamai, Apsaugos Korteles 63x88, Sata 25 Usb Valdiklis, Marškinėliai Volvo R Dizaineris, Optic White Dantų šepetėlis, Teddy Logotipas Spausdinti Marškinėliai, Lexus Gs300 2002 Lemputes, Prom Dreses Stora 2018.

3 decoracion hogar moderno
Yra Protingas Prietaisas No
Maišytuvas Mount Vieną Skylę
4 adornos para casa decoracion salė
Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos nerūdijančio plieno
Funkcija LED šviesos
1 namų dekoro priedai už kambarį
Sertifikavimo NĖRA
Paviršiaus Apdorojimas elektrinis vandens čiaupas
Diegimo Tipas Kabinoje Sumontuoti
Karšto & Šalto Vandens Taip
Stilius Vieno Savininko Vienos Skylės
2 Namų Dekoro Priedai Šiuolaikinės
Rankenų Vienu Rankena
5 Kalėdų Dekoracijos Namams
Tipas Plieno Kamuolys Ritės
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Taupymo Aukšto Slėgio Filtras, Adapteris, Purkštuvas ExtenderKitchen 3 Rūšių 360 Pasukti Bakstelėkite Kriauklė, Maišytuvas, Aeratorius Burbulas Lankstūs Vandens

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai