Laikrodis keramika iš 15 cm/6 colių skersmens-emaliuota iki rankų darbo-aukso 24 k-Sienos, arba parama -ARTECER-

€35.14

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w83994

Žiūrėti keramika iš 15 cm./6.Skersmuo.

Žiūrėti patiekalas 15 cm./6.Skersmuo. * Soporte/Stovėti vietoje. * Certificamos kaip šį Kūrinį nutapė Lynų sausas paimtas rankomis ir baigė aukso 24Kl.

Artecer, yra labiausiai prestižiniame los Gamintojai šios plokštės iš keramikos sevillanos.Plokštės yra įstiklintas su aukso 24 K., Ji yra žinoma kaip kūrinio "Virvė sausas", kad buvo pareikštas árab Jis yra amžiaus VIII Andalūzijos.Nuo tada šis rankų darbas buvo atliktas Ispanijoje.

Artecer, yra labai gerai žinau, manufaktūra šių keraminės plokštės iš Sevilijos.Šios plokštės yra emaliuota 24 K auksu.Šis darbas, žinomas kaip "Virvės seca" (tai gali būti verčiama "" Sausas "Laidą technika) jis buvo atvežtas pirkti Arabai į Ispanija, 8-asis.Amžiuje.Ir nuo tada šis keramikos gaminys buvo pagamintas Ispanijoje.

Žymos:Sieninis Laikrodis Noro Aukso, Sieninis Laikrodis Aukso Lempos, 128 Gb Hd, Stilingas Sieninis Laikrodis šviesos Aukso, Antiek Sieninis Laikrodis Aukso, Sieninis Laikrodis Ekonomikos, Uosto Ssd, 128 Gb Ssd Usb, Kūrybos Sieninis Laikrodis Aukso, Ssd Telefono.

Formos Diskiniai
Prekės Pavadinimas Artecer
Skersmuo 15cm
Medžiaga Keramikos
Tipas Sieniniai Laikrodžiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Laikrodis keramika iš 15 cm/6 colių skersmens-emaliuota iki rankų darbo-aukso 24 k-Sienos, arba parama -ARTECER-

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai