NEMOKAMAS PRISTATYMAS 60pcs 3M 2529 Fibrlok II Universaliųjų Optinių Skaidulų Mechaninė Splicer FTTH Surinkimo Įrankis

€94.32

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w83129

60pcs /Box * Pagaminta JAV * * Originali * Funkcijos:

Greitas Montavimas

Įterpties Nuostoliai

Pluošto Saugojimo >7.75 svarų.

Mažas Atspindys -35dB

250-900µm Rezervo Dydžių Informacija:

Į Fibrlok Optinio Pluošto Mechaninė Sudurti nuo 3M yra puikus jūsų restauravimo darbai ir daug kitų programų, kurios reikalauja, kad optinių skaidulų sandūrų būti atlikta greitai ir efektyviai.Naudojant 3M Fibrlok Optinio Pluošto Mechaninė Sudurti, jūs galite baigti optinio pluošto sudurti per 30 sekundžių po rengiant galai optinio pluošto.

Šis šviesolaidžio Mechaninė Sudurti yra įterpties nuostoliai yra 7.75 svarų.Į Fibrlok Optinio Pluošto Mechaninė Sudurti yra žinomas dėl savo mažo atspindžio charakteristikas -35dB ir terminis stabilumas -40°C iki 80°C. Fibrlok Optinio Pluošto Mechaninė Sudurti yra skirtos, kad tilptų 250-900µm rezervo dydis.

Naudojant V groove technologiją, Fibrlok Optinio Pluošto Mechaninė Sudurti reikia ne epoksidinės.Montavimas šio Optinio Pluošto Mechaninė Sudurti, naudokite Fibrlok Surinkimo Įrankis #2501.

Žymos:Mechaninių Dirbtuvių įrankiai, įrankiai, Pramonės Mechanikas, Japonijos Mechanikas įrankiai, Mechanikas įrankiai Organizatorius, "apple" Mechanikas įrankiai, Mechanikas žaislas įrankiai, Mechanikas Tel. įrankiai, Mechanikas įrankiai Didžiosios Britanijos, Silikono Mechaniniai įrankiai, Darbo įrankių Mechanikas.

Prekės Pavadinimas orientek
Modelio Numeris 3M 2529

Parašykite savo atsiliepimą!

NEMOKAMAS PRISTATYMAS 60pcs 3M 2529 Fibrlok II Universaliųjų Optinių Skaidulų Mechaninė Splicer FTTH Surinkimo Įrankis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai