Auksas Blizga Fragmentas "Iphone" 11 Atveju 7 8 Plius Meilužio Širdį Anti-rudenį, Aišku, Padengti SE 2020 XS Max "Iphone" XR Atveju 11 Pro Max 6

€2.21

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w82810

Kūrybos iPhone Atveju

Naujas atvykimo Prabanga iphone atveju. 1. Epoksidinės dervos procesą.Telefono dėklas yra visiškai aišku, ir yra džiovintos gėlės, kurios yra kaip gražus kaip gintaro. 2. Aukštos kokybės mobilus telefonas atveju, patvarus. 3.Anti-drop, purvo atsparus ir lengvai valomas.

Mados telefono dėklas skirtas iPhone

Vežimas

Gavus jūsų užsakymą, mes, bus visiškas pritaikymas ir pristatymas-per 48 valandas.Jei turite kokių nors problemų, pvz., logistika negali būti patikrintas, pakuotės prarado, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, mes susidoroti su problema jums.Mes neleis prarasti viską.

Paslauga

Mes turime profesionalių po pardavimo komandos tarnauti jums.Jei yra problema su produktų, tokių kaip žala, blogos kokybės, modelio pritaikymas, klaidos ir kt., prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, mes jums tinkamą sprendimą.Mes tikimės, kad suteikti jums priimtinas paslaugų ir produktų, ir linkiu jums malonu apsipirkti.

Žymos:Atveju "samsung" 610f, Atveju "samsung" Ateities Dienoraštis, Fragmentas "iphone" X, Chesterfield "samsung" Atveju, "iphone" Atveju Fragmentas, Sea Shell Fragmentas, Fragmentas Rose Atveju, Grynas Korpuso Fragmentas, Atveju "samsung" Qialino, Pokemon Fragmentas Atveju.

Tipas Įrengtas Atveju
Didmeninė Susisiekite su mumis
Dizainas Citatos & Žinutės
Medžiaga Minkštas PC plastiko
Dydis 5
Modelis Širdį
Savybės Skystu silikonu iphone Dėklai
Suderinami modeliai Visų "iphone" modelį
Funkcija Antidetonaciniai
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Stilius Prabangus iphone Atveju Atgal
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Shaka Laka
Suderinamo "iPhone" Modelis "IPhone" Pro 11

Parašykite savo atsiliepimą!

Auksas Blizga Fragmentas "Iphone" 11 Atveju 7 8 Plius Meilužio Širdį Anti-rudenį, Aišku, Padengti SE 2020 XS Max "Iphone" XR Atveju 11 Pro Max 6

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai