KAOBUY 24 Spalvų Siuvinėjimo Siūlas Kryželiu Siūlai, Siuvinėjimo Rinkinys Su Dideliais Akių Mezgimas Virbalais, Duobute Adata Threaders

€6.06

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w8115

Gaminių sąrašas:

Antpirštis Siūlės Ripper Kalantis Siuvinėjimo Adata Siuvinėjimo Siūlus Duobute Adata Threaders

Savybės:

1.Vaivorykštė, Siuvinėjimo Siūlai Siūlas: yra 24 spalvos siuvinėjimo siūlai,siūlus vieną skein kiekvieną spalvą. 2.Puikus "PASIDARYK pats": Atrinkti kryželiu mėgėjams siuvinėjimas, Gėlių, Vaisių, Gyvūnų, Gamtos Scenos, Animacinių filmų Personažus, ir kitus projektus. 3.Skirtingų Dydžių: siuvinėjimo adata yra trijų dydžių, pagaminti iš aukštos kokybės, iš nerūdijančio plieno, puikiai tinka siuvinėjimo, siuvimo ir kitų crafting projektus. 4.Plačiai naudojamas: kryželiu siuvinėjimo medvilnės tinka siuvinėjimo, kryželiu ir rankdarbiams projektus, o taip pat naudoti pagrindinio ekrano užsklandą dirbti knygų įrišimo.

Pastabos

1.Šių siūlų pradurkite adata taškas yra tokia aštri, kad turėtų būti laikykite jį atokiau nuo vaikų. 2.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū! 3.Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Žymos:Siuvinėjimo Siūlus, Granulių Kryželiu, Laec Siuvinėjimo Lankelis, Granulių Siuvinėjimas, 5d Diamond Tapybos Taikos, Ancor Siuvinėjimo Siūlas, Nėriniai Siuvinėjimo Kryželiu Rinkinys, Kryželiu Rinkinys Korėjos, Ploom Siuvinėjimo Lankelis, Siūlas Sriegis.

PAVADINIMAS Siuvinėjimo Didelių Akių Mezgimas Virbalais
Medžiaga Patstic
Kategorijos Siuvinėjimo Rinkiniai
Raktinis žodis siuvinėjimo siūlas
Naudoti Paveikslai
Naudojimas Siuvinėjimo
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Kaip rodyti
Funkcija kryželiu įrankiai
Tipas Siuvinėjimo

Parašykite savo atsiliepimą!

KAOBUY 24 Spalvų Siuvinėjimo Siūlas Kryželiu Siūlai, Siuvinėjimo Rinkinys Su Dideliais Akių Mezgimas Virbalais, Duobute Adata Threaders

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai