Antkelius Mokymo Kelio Įtvaras Paramos Suspaudimo Rankovėmis Veikia Skausmo Žalos Išieškojimo Krepšinio Sports4

€2.76

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w8075

1 Šis sportas kelio trinkelėmis priima trimatis pynimo technologijos, burnos kelio rankovės yra maža , dėvėti, atsparus ir patvarus, ir įgudę turi būti off-line.

2 Tai kneepad yra lankstus, iš visų pusių, minkštas ir negadina jūsų odos.Tai gali atnešti patogus patirtį sporte.

3 Viduje girnelė yra dvi silikono slydimui atsparus juostelių, kurios leidžia jums mėgautis malonią judėjimo kelio girnelė be nukristi per intensyvių treniruočių.

4 kneepad yra suprojektuoti su kvėpuojantis dekompresija, kad tirpdomos slėgio ir neturi suspausti raumenys ir kraujas iš kojų.Tai patogu nešioti.Ir girnelė turi išskirtinį kūrinys, gerą atsparumą ir ilgaamžiškumą.

5 Šio sporto kneepad yra pagamintas, patogus ir kvėpuojantis megztos medžiagos, kuri yra minkšta ir elastinga, gerai, plastiškumas, dėvėti patogiai.

6 lengva nešioti.Po nešioti, jūs galite mėgautis malonus sportas.Ar tai bėgimas, krepšinis, dviračių sportas ar bet kokia kita sporto, jis apsaugo jus nuo traumų riziką.

Žymos:Kelio įtvaras, Kelio Parama, Bendra Paramos, Kelio įtvaras Dėl Menisko Traumos, Menisko Parama, įtvaras, Kelio Parama, Kelio Atkūrimo, Bendro Kelio, Kelio Sąnario Menisko, Kelio Raštas.

Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Suaugusiųjų
Medžiaga Nailonas
Modelio Numeris XW1313

Parašykite savo atsiliepimą!

Antkelius Mokymo Kelio Įtvaras Paramos Suspaudimo Rankovėmis Veikia Skausmo Žalos Išieškojimo Krepšinio Sports4

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai