1PC Anti-susidūrimo Silikoninis Apsauginis Dangtelis Durų Rankena Triukšmo Mažinimo Saugias Duris, Aparatūros Durų Rankenos LBShipping

€2.90

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w79297

Anti-susidūrimo Silikoninis Apsauginis Dangtelis Durų Rankena Triukšmo Mažinimo Saugus LBShipping Aprašymas:

Savybės:

1. Anti-susidūrimo Ir Anti-static: patobulinta apsauginis dangtelis turi sienelių storis ne didesnis kaip 3,5 mm, kuris gali efektyviai apsaugoti vaikus ir senyvo amžiaus žmones nuo traumų.Ji taip pat gali sumažinti statinį, pagamintą elektros energiją susiduria durų rankenos žiemą.

2. Saugos Durų Rankena Padengti: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, atsparus vandeniui, greitai džiūstantys, nėra lengva deformuoti, po gniaužimas.Lengva įdiegti daugelį L-formos durų rankenas.Jis yra saugus naudoti ir jaučiasi minkšta ir patogi.

3. Siurbtukas Dizainas: siurbimo taurės atgal apsauginį dangtelį galima naudoti čiulpia sienos, siekiant užkirsti kelią drebulys, atidarius duris, veiksmingai sugeria triukšmą ir suteikti jums ramiai miega ir biuro aplinka.

4. Lengva Įdiegti: priekyje halfs atidaryta dizainas palengvina montavimą vieną minutę.Galite kreiptis rankų kremą (tepalas) ant durų rankenos, siekiant sumažinti trintį, silikono ir atlikti diegimą daugiau darbo-taupyti.

5. Madinga Išvaizda: širdies formos išvaizda yra madingas ir mielas, su įvairių spalvų pasirinkti, tinka derinti įvairius stilius, namuose.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas

Dydis: kaip paveikslų paroda

Pareigos: Anti-susidūrimo Ir Anti-static, triukšmo mažinimas

Komplektą Sudaro:

1 x Anti-susidūrimo Apsauginis Dangtelis už Durelių Rankenos(Durų Rankena (nėra komplekte)

Žymos:Stalčių Rankenos, Spinta Durų Rankena, Rankenėlę, Spinta Rankenėlę, Furnitur Rankena, Durų Aukso Rankena, Handl, Virtuvės Handl, Durų Handl, Tvarkyti Spintą Ir Stalčius.

Tinka Durų Storis 35-45mm
Modelio Numeris Durų Rankenos
Paviršiaus Apdaila NĖRA
Medžiaga Plastikiniai
Sertifikavimo TAŠKAS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Furnishard

Parašykite savo atsiliepimą!

1PC Anti-susidūrimo Silikoninis Apsauginis Dangtelis Durų Rankena Triukšmo Mažinimo Saugias Duris, Aparatūros Durų Rankenos LBShipping

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai