Lango Kalėdų Žvakė Sienų Lipdukai Vaikų Kambario Lango Stiklo Dekoratyvinės Tapetų Lipdukas Tapybos Šalies Nuimamas Decal

€3.38

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w77240

Aprašymas

Pavadinimas: Lango lipdukas gamintojų, didmeninės Kalėdų žvakės vaikų kambarį, stiklo dekoravimas, tapyba lango lipdukas gali būti pašalintas Naudojimas: Vaikų Kambario Studijų Kambarys, Miegamasis, Gyvenamasis Kambarys Funkcija: Sienų Dekoro Lipduku, Plakatas, Lipdukas, Freskos, Nulupkite ir Klijuoti Apmušalus Funkcija: Lipni, Eco-friendly, Nuimamas

Pristatymas

Greitas ir saugus pristatymas yra labai svarbus.Todėl mes naudojame www.juozasrimkus.lt Standartinis Pristatymas ar www.juozasrimkus.lt Saver Shipping", kuri garantuoja www.juozasrimkus.lt. 1. Mes ne naudoti ekonomikos pristatymas į laivą iš visų tvarka.Todėl, kad mūsų kainos yra šiek tiek brangesnis nei kiti pardavėjai.Tačiau manome, kad ji yra verta. 2. Siunčiame visus kad per 48 valandas paprastai.Tačiau kartais tai užtrunka daugiau dienų, nes akcijų.Tačiau visi jie bus išsiųsti per 5 dienas.

Patarimai

Jei jūs perkate iš trijų dalių arba daugiau, gausite 5% nuolaidą.www.juozasrimkus.lt pasikeis kaina automatiškai, kai jūsų užsakymą.Jei turite klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Komandiruotės veiksmus

1. Išmatuoti dydį, stiklo, kuris turi būti paskelbtas, ir iškirpkite įklijos.Atkreipkite dėmesį į dydį sumažinti, kai pjovimo užtikrinti, kad dydis nebus per mažas, po komandiruotės, kurios turės įtakos išvaizda; 2. Nuplėšti klijuojama apsauginė plėvelė, būti atsargūs, ne ašara, ji vienu metu, ašara greta; 3. Švaraus stiklo paviršiaus; 4. Šlapias stiklo paviršiaus su vandeniu; 5. Įklijuokite lipduką, ir naudoti grandiklis, siekiant padėti šiame procese, grandyti iš burbuliukų; 6. Sumažinti perteklių lipdukai su peiliu; 7. Atkreipkite dėmesį į kampus.Jei yra deformuoti, nesijaudinkite, tiesiog patraukite kampai iki, sudrėkinti stiklo paviršių su vandeniu, ir tada pridėkite ją.

Suitalble Paviršiaus

1. Sklandžiai tapybos sienos 2. Sklandžiai medinių paviršių 3. Lygaus metalo paviršiaus 4. Sklandžiai keraminių plytelių paviršiaus, ebs Patarimas: atkreipkite švarios vietos, kurią norite klijuoti, ir klijuokite lipduką ant jo.Tiesiog žievelės ir klijuoti, jei jūs padarote klaidą, galite žievelės jį išjungti ir klijuoti iš naujo.Karšto oro džiovintuvas padės jums pašalinti jį iš sieninio lengviau.Jeigu turite kokių nors questio metu įdiegti, prašome susisiekti su mūsų pagalbos.

Žymos:Rock Tapetai Lipdukas, Leopard Tapetai Lipdukas, Rinkiniai Sienų Lipdukai, Istorija Sienų Lipdukai, Tapetai Lipdukas Seky, Paveikslas Sienų Lipdukai, Augalų Sienos Lipdukai, Makvin Tapetai Lipdukas, Character Wallpaper Lipdukas, Kino Sienų Lipdukai.

Daugiaspalvis 3D Kartos Spausdinti PVC Sienų Lipduko
Medžiaga PVC
gyvenamasis kambarys Darželio Kambarys
Klasifikacija Langų Lipdukai
Specifikacija Single-piece Package
Solid Color Line Namų Projektavimas
"PASIDARYK pats" lipnios Tapetai Animacinių Filmų Freskos
tapetai lipdukas kambario dekoro priedai
Scenarijus SIENOS
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Amerikietiško Stiliaus
Sienų Dekoro Lipduku Kambario papuošimai
Tyrimas Kambarys Decorationo Sienos Ornamentu
pegatinas de sumalti Kalėdų Vakarėlį lipdukas išjungti
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
sienos lipdukas vaikams Lipdukas Vaikams
Temos animacinių filmų
vaikų kambario dekoravimas Animacinių Filmų Sienos Lipdukai

Parašykite savo atsiliepimą!

Lango Kalėdų Žvakė Sienų Lipdukai Vaikų Kambario Lango Stiklo Dekoratyvinės Tapetų Lipdukas Tapybos Šalies Nuimamas Decal

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai