Granatų Vaza Namų Dekoro,Keramikos Ornamentais,Namų Svetainė, Miegamasis Kūrybos Darbalaukio Amatų Dekoro, Naujųjų Metų Dovana

€2.16

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w7666

Aprašymas:

Pagamintas iš aukštos kokybės porceliano, pagal rankų darbo.Vazos su granatų stilius yra ne tik bendroji vazos gėlėms, bet ir gražių rankdarbių.

Naudojimas: Alsuoja dirbtinės gėlės, gėlių ar žalumynų papildymus stulbinančio, kad akimirksniu pašviesina iki miegamieji, poilsio patalpos ir biurai.

Tai simboliai, maitinimo, sveikatos ir gerovės.

Taip pat puiki dovana jūsų šeimos, draugų ar mėgėjams, kurie mėgsta dekoro akcentai aplink namą.

Puikiai tinka kasdieniniam naudojimui, vestuvių, renginių, aromaterapija,Spa, Reiki, Meditacija ir kitoms ypatingoms progoms.

Dydžių Lentelė:

S Dydis: 7x7.5cm / 2.75x2.95inch

M Dydis: 9x10cm / 3.54x3.93inch

L Dydis: 11.5x14cm / 4.52x5.51inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Vaza

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Žymos:Juoda Ir Balta Porcelianinė, šiuolaikinės Vaza, Granatų Vaza, šiaurės Vaza, Granatų Dekoro Metalo, Krosnies Vaza, Platininį Dekoracijos, Dekoras, Meškinas Porceliano, Keramikos Granatų, Plastikiniai Granatų Dekoras.

Prekės Pavadinimas KOZEEY
Medžiaga Keramikos & Emalį
Yra Protingas Prietaisas No
Temos Kraštovaizdžio
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Granatų Vaza Namų Dekoro,Keramikos Ornamentais,Namų Svetainė, Miegamasis Kūrybos Darbalaukio Amatų Dekoro, Naujųjų Metų Dovana

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai