Patalpų Slient neslidus Storio Grindų Jogos Kilimėlis, Tirštas Bekvapis Silent Virvės Pralaidos Kilimėlis Išvengti Traumų Namų Dropshipping

€4.61

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w76238

Kulka Taškų:

1、neslidžios ir Smūgio Absorbcijos: specialiai sukurtas jogos kilimėlis yra ramioje, neslidžios ir smūgio absorbcijos.Tinka patalpų virvės pralaidos ir įvairių jogos judesius.

2、Išvengti Traumų: Multi-purpose aukštos kokybės jogos kilimėlis su dvipuse neslidus paviršius, yra neslidus privalumų išvengti traumų.

3、Silent Design: Jei norite praleisti virvę naudotis namuose, jums gali naudoti šį produktą, tylus ir amortizatoriumi, veiksmingai išvengti nerimą jūsų kaimynai apačioje.

4、Orui ir Drėgmei atsparus: vientisas TPE, storas smūgio absorbcijos dizaino, didelio tankio elastingos medžiagos, pralaidžios orui ir drėgmei atsparus, todėl, kad pagalvėlė gali būti lengvai valomas su muilu ir vandeniu.

5、daug Privalumų: Ateina su stora pagalve, pagalbos mygtukai, todėl jūs galite daryti joga, lentų, paramos ir kitų sporto šakų.Su elastingumą ir stangrumą, nėra žlugimo, lengvas ir lengvai rūpintis, aplinkos apsaugos ir bekvapis TPE medžiagos, minkštos ir odos draugiškas, saugi ir patikima.

Specifikacija:

Pavadinimas: Praleidžiant Virvę Kilimėlis

Dydis: apie 140*60*0.6 cm/55.12*23.62*0.24 į

Storis: apie 6mm/0.24 į

Pagalvėlė mygtukai dydis: apie 40*61cm/sudarė 15,75*24.01 į

Butas paramos mygtukai dydis: apie 34*17cm/13.38*6.69 į

Medžiaga: TPE

Pakavimo Sąrašas:

Jogos Kilimėlis *1

Sutirštės Pagalvėlė*1

Žymos:Mat Gumos Joga, Oksa Jogos Kilimėlis, Fila Jogos Kilimėlis, Alkoholio Gelio Nagų, Labai Didelis Tpe Jogos Kilimėlis, Kork Jogos Matinis, Didelis Jogos Kilimėlis, Sūpynės Joga, Gimnastikos Kilimėlis, Jogos Kilimėlis.

Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Patalpų Slient neslidus Storio Grindų Jogos Kilimėlis, Tirštas Bekvapis Silent Virvės Pralaidos Kilimėlis Išvengti Traumų Namų Dropshipping

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai