Karštas, Gražus Vienaragis 2018 Kūdikių Bamblys Kūdikis, Vaikas, Mergaitė Medvilnės Vienaragis Pėdkelnės, Kojinės Stora Mielas Medvilnės Kelio Aukštas, Ilgas

€1.86

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w75195

Savybės: Baby Aukštos Kojinės su Ne slysti Dugnas 100% Brand new ir aukštos kokybės.Kostiumas 1-5years(vienas dydis) Lytis: Unisex Medžiaga:medvilnė Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė: 1 vnt

Pastaba ue skirtumas tarp skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji Spalva elementą, gal šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukas.Dėkojame už supratimą.

1.Mes priimame PayPal tik.

2.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų PayPal mokėjimo procesorius.

3.Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas nuo aukciono uždarymo.

4.Mes laivas į jūsų eBay arba Paypal adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų eBay ir Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

1.Mes laivas į jūsų eBay arba Paypal adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų eBay ir Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

2.Prekės bus pristatomi per 1-3 darbo diena, kai mes gavome mokėjimo.

3.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių;

4.Tarptautinės pirkėjų atkreipkite dėmesį:

a.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Mes stengiamės sumažinti riziką muitus.

b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Žymos:Byla Lg Thinq G8, Byla Kiaulių, Plastiko Granulių, Atveju M20, Pearl Turas, Dėklas Atsparus Vandeniui, Padengti Vandeniui, Dropship Kelionės, Baterija Atveju G7, A70 Odos.

pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas stora
Lytis Merginos
Prekės Pavadinimas pudcoco
Medžiaga Medvilnės
Modelio Tipas animacinių filmų
Departamentas Pavadinimas Vaikai

Parašykite savo atsiliepimą!

Karštas, Gražus Vienaragis 2018 Kūdikių Bamblys Kūdikis, Vaikas, Mergaitė Medvilnės Vienaragis Pėdkelnės, Kojinės Stora Mielas Medvilnės Kelio Aukštas, Ilgas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai