S-formos Kabliukai Kalėdų Šviesos Įrašus Patvarus, atsparus oro Kabinti Kabliukai Lauko JS23

€7.23

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w6565

S-formos Kabliukai Kalėdų Šviesos Įrašus Patvarus, atsparus oro Kabinti Kabliukai Lauko JS23 Aprašymas:

Savybės:

Komplektą Sudaro: yra 100 vienetų, kabliukai kabo viduje, kad yra pakankamai dekoravimo viduje ir už namų ribų, siekiant suteikti jums geriausią ir blizga festivalis apdaila.Ji turi pakankamai šviesos įrašų kiekis statyti malonu ir šilta festivalio atmosferos.

Top Plastiko Kokybė: Šių latakų kabliukai, pagaminti iš aukštos kokybės ir tvirtos plastiko medžiagos, kad yra neperpučiamas, atsparus vandeniui ir šalčiui atspari.Ji yra daugkartinio naudojimo, lauko ir vidaus festivalio lengvosios apdaila.Apdailos šviesos įrašai yra prieinami ištisus metus, kad yra kompaktiškas ir tvirtas.

Platus: Tai Kalėdų šviesos įrašus daugiausia naudojami varveklis šviesos, pasakų šviesos, LED šviesos lyno šviesos ir kitų rūšių string šviesos festivalio puošmena.Juo galima papuošti eglutę, pastoge , namai, prekybos centras, kūčių, Kalėdų, Naujųjų Metų, Valentino Dieną, ir su kitais festivalio šalių.

Lengva Naudoti: Mūsų bulvarinė kabliukai yra lengva ir patogu naudoti, kad jums tiesiog reikia padaryti string šviesos per kabliai ir pakabinti juos ant eave organizuotuose ar latako.Tai gali padaryti jūsų Kalėdų Dekoro likti vietoje ir nebus lašai žemyn.

Unikalus Dizainas: Mūsų Kalėdų šviesos įrašus latako kabliukai yra skirtos pakabinti string, žibintus ir kitus apdailos žibintai lengvai, be jokių įrankių.Ir savo stora kablio pakabinti ant karnizo ar latakai gerai, kad yra atsparūs vandeniui ir šalčiui atspari.Ji gali išlaikyti savo festivalis apdaila būna gerai visą veiklą.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl vadovo matavimo Aprašymas:

Medžiaga:PVC

Forma: "S" formos Paketą Įeina:

100 x Kabliukai

Žymos:žiedai, Sidabro Moneta, Standus Velcro Diržas, Saulės Akiniai Morph, Galinio Stiklo Mii 9t, Shart Greitai Fauris, Suede Aukso Roll, Sakura Saldainiai Atgal, Sesuo Teisės Kimono, Vedlys Magija Smeigtukai.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PVC

Parašykite savo atsiliepimą!

S-formos Kabliukai Kalėdų Šviesos Įrašus Patvarus, atsparus oro Kabinti Kabliukai Lauko JS23

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai