Storas flanelė antklodės žiemą, koralų vilnos paklodės, antklodės, oro kondicionieriumi office plauko antklodės

€5.80

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w6310

Produkto pavadinimas: Gryna spalva flanelė antklodė [Medžiaga] Šviesus aukšto blizgesio flanelė, didesnis svoris 280G už kvadratinį metrą, visi pritaikyti spalvas, ir vilnos paviršius yra taip gerai kaip aviena.

Blizgesio ir pajusti, šis produktas yra labai geras, labai geras, jis gali būti naudojamas visais metų laikais Naudoti jį kaip paklode arba padengti jį žiemą, ir jums niekada nereikia jaudintis dėl šalto antklodė vėl!Ji gali būti taikoma tiesiogiai, pavasarį ir rudenį, bei oro kondicionavimo antklodė gali būti naudojamas vasarą.

[Size] 70*100cm 250g 150*200cm 850g 100*150cm 500g 200*230cm 1400g Nuplaukite ir nusausinkite su šaltu vandeniu pirmą kartą!Nemerkite.

Rekomendacija: Pavasario ir vasaros šiltos antklodės yra pagaminti iš ultra-fine šiltas skaidulų, kurios yra minkštas ir švelnus liesti.Po kelių karšimas procesus, padidinti šilumos sulaikymo.Mažas skyles pluošto užtikrinti gerą oro pralaidumą, ir tankus ir storas tipo patogiau naudoti.Mikropluošto turi puikų hydrophobicity ir apsaugos nuo užsiteršimo ypatybės.Kai valymas, pluoštas tampa purus ir vėl, neturi įtakos šilumos saugojimo, ir yra lengviau išlaikyti.

Žymos:žaidimas Lapas, Paklode šiltas, Paklode žiemą, Lova Tituliniame Lape, Lapas Aksomo, Nustatyti Lapo, Koralų Lapas, Elastinga Lapas, įrengtas Lakštai Aksomo, Medvilnės Lapas.

Modelio Tipas Kietas
Rinkinys Tipas No
Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris 008
Stilius Pastoracinės
REITINGAS Kvalifikuotas
Naudoti Lėktuvas
Spalvos Atsparumas (Grynas) 2-3
Sezonas Pavasario/Rudens
Formos Stačiakampis
Svoris 280-1400g
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga 100% Poliesteris
Technics Audiniai
Tipas Koralų Vilnos Audinys
Funkcija Nešiojamieji
Modelis Paprastas Dažyti
Amžiaus Grupė Suaugusieji

Parašykite savo atsiliepimą!

Storas flanelė antklodės žiemą, koralų vilnos paklodės, antklodės, oro kondicionieriumi office plauko antklodės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai