X50 Asmeninį Graviruoti Baby Shower Clothespins Vestuvės Džiaugtis Vietą Kortelės Turėtojams Foto Reklama Kūrinys Ekranas Mediniai Įrašus

€6.69

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w6170

x50 Asmeninį Graviruoti Baby Shower Clothespins Vestuvės Džiaugtis Vietą Kortelės Turėtojams Foto Reklama Kūrinys Ekranas Mediniai Įrašus

Sąrašas yra Nustatytas 50 Clothespins.

1--Atkreipkite dėmesį, kiekvienas medis, yra šiek tiek unikalus, kad tai grūdų ir spalvą, todėl prašome žinote, bus maži skirtumai, graviravimo gylio ir spalvos.

2--Pasirinkite vieną iš mūsų šriftai savo # jūsų individualizuotos dizainas

3-Tik 1 teksto eilutė gali būti išgraviruotas ant jų.Prašome žinoti, kad daugiau teksto, galite pridėti mažesnio šrifto bus.

Šių vestuvių įrašai gali būti pritaikytas su ką norėtumėte jiems pasakyti (kaip ilgai, kaip jis tinka) Šis sąrašas yra tik 50 identiškų įrašų, graviruotas tik vienoje pusėje.Jei norite atskirų Tinkinimai, prašome laišką man.

4--pastabas pardavėjas skyriuje per kasos,prašome leiskite mums žinoti visą informaciją, jūs norite tinkinti,vardas, pavardė, data, informacija apie renginį, monograma, Prašome atkreipti dėmesį į visus jūsų klaidos, capitilazation ir skyrybos, kaip mes asmeninį būtent tai, ko jums atsiuntė mums.

Žymos:Savininko Nuotrauka, įrašo Turėtojo Vestuvių, įrašo Nuotrauka, Foto Stovo, Maisto Peg, Lengas Nuotrauka, Lengas Dekoras, širdies Stovo, Nuotrauka Vielos, Lengas Medienos.

Medžiaga Medienos;Mediniai
Dydis 7.2*1cm
Proga Motinos Diena
Technologijos Graviruotas
Sąlyga Nauja
Funkcija Pagamintas pagal užsakymą
Modelis NĖRA
Spalva natūrali mediena
Modelio Numeris 7.2 cm medinių clothespins
Prekės Pavadinimas aMushrooming
Kiekis 50 vienetų

Parašykite savo atsiliepimą!

X50 Asmeninį Graviruoti Baby Shower Clothespins Vestuvės Džiaugtis Vietą Kortelės Turėtojams Foto Reklama Kūrinys Ekranas Mediniai Įrašus

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai