Didelio Efektyvumo Filtrai, Krašto-ing Šepečiai atsarginės Dalys Roomba IRobot Roomba I7 I7+/I7 Plius E5 E6 Dulkių siurblys Acc

€9.64

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w59930

PUIKIAI TINKA - Skirtos pakeisti iRobot Roomba i7 i7+/i7 plius E5 E6 dulkių siurblys nustatyti.Šis nustatymas veikia kaip didelis, kaip tie, tiksliau tinka ir paprasta įdiegti.

Produktai yra pagaminti iš didelio stiprio ir aplinkai nekenksmingų medžiagų, siekiant užtikrinti optimalų našumą ir sveiką gyvenimo būdą.

LABAI EFEKTYVUS FILTRAVIMO TECHNOLOGIJA - šoninis šepetėlis pasiekia giliai į kampus ir kraštus, kad pašalinti daugiau purvo, dulkių ir nuolaužų.Valymo filtras blokuoja 99.97% žiedadulkių, nešvarumai, dulkės, gyvūnų pleiskanos ir kitų dalelių, kaip mažas, kaip 0.3 Mikrometrų dydžio.

LENGVA išvalyti IR PAKEISTI -Švari nusiplauti rankas šiltu vandeniu ir leiskite jam visiškai išdžiūti prieš pakartotinai juos.Reguliariai valyti pakaitinės dalys pagerinti įsiurbimo ir našumo ir prailgina gyvenimą savo iRobot.Norėdami gauti geriausius rezultatus, krašto-ing teptukai ir filtrai turėtų būti keičiami kas 2 - 3 mėnesius.

Isingo iRobot Roomba Pakeitimo priedai nuolat išlaikyti savo Robotas dulkių ne piko efektyvumą ir išlaikyti švaresnį ir sveikatos namų aplinką savo šeimai.

PUIKIAI TINKA:

Šių filtrų dalių, suderinama su iRobot Roomba i ir e Serijos vakuuminiai:roomba i7 7150 i7+ 7550/i7 Plius E5 5134 E6 6198 E7 Dulkių siurblys.

PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ:

1, išlaikyti savo dulkių veiklos rezultatus, mes pasiūlymas, kad pakeisti filtrai aksesuaras kartą per mėnesį ar du, priklausomai nuo naudojimo.

2, Tai NE originalus iRobot produktas, bet naudoti, prekės ženklo ar modelio pavadinimas yra pagaminti tik įrodinėjant suderinamumo.

spalva:balta

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

8* filtras

8* krašto šepetys

1* atsuktuvas

1* valymo šepetys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Roomba, Irobot S9, I7 Irobot, Irobot Roomba 960, Irobot, Aš Robotas I7, Irobot Roomba 976, Irobot Roomba S9 Plus, Irobot Roomba, Roomba S9.

Vakuuminis Dalis Tipas Filtrai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Dulkių Siurblių Dalys

Parašykite savo atsiliepimą!

Didelio Efektyvumo Filtrai, Krašto-ing Šepečiai atsarginės Dalys Roomba IRobot Roomba I7 I7+/I7 Plius E5 E6 Dulkių siurblys Acc

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai