Thomas ir Draugai Thomas " Traukinio Variklio Geležinkelio Liejyklų Pabėgti Nustatyti Traukinio Diecast Sekti Vaikams, Žaislas, Atostogų Dovanų FBK85

€61.41

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w59743

Produkto aprašymas:

Įkvėptas Thomas & Friends™ DVD, Kelionę Už Sodor, šis žaislas traukinio rinkinį funkcijų, variklio Thomas traukinio, kuris padeda vaikams atgimti labiausiai jaudinančių momentų iš filmo!

Į Thomas & Friends™ DVD, Kelionę Už Sodor (parduodami atskirai ir pagal galimybes), Thomas turi padaryti drąsus pabėgti iš plieno gamyba, ir dabar vaikai gali atgimti visi neramumai su šio įspūdingo traukinio rinkinį įkvėpė filmą.Į plieno liejyklas Pabėgti Nustatyti, nuo Fisher-Price leidžia vaikams siųsti variklio Thomas iki ūgio, sukimo spiralė, kur jis galios per užtvaras ir vadovai drąsiai prie atbrailos.Atrodo, kad jis linijos pabaigos, bet kaip Thomas pasiekia krašto kelio patarimai priekį ir siunčia jį nardymo link bėgių žemiau!Po iškrovimo saugiai, jis sugenda per Liejyklų vartai ir toliau savo keliu.Tada, kaip jis eina pagal pvm skysto plieno, kamuolys molten metalo lašai į savo krovininio automobilio.Vaikai gali mėgautis pasaulis įdomus variklio veiksmų, nes jie patirties Thomas' drąsus pabėgti, vėl ir vėl!

❤ Užbaigti Thomas & Friends™ traukinio rinkinį sudaro variklio Thomas, krovininių automobilių, du krovininius vienetų, bei visą bėgių išdėstymas su spirale, bunkeris, tunelio, nukritęs kelio, ir plieno gamyba vartai

❤ Siųsti Thomas tuneliu ir iki ūgio spiralė

❤ Tomas paskambina žemyn užtvaras, tada naudoja lūžio kelio nusileisti prie bėgių toliau

❤ Po iškrovimo saugiai, Tomas avarijų, per vartai

❤ Nes Thomas eina po bunkerį, krovinių gabalas patenka į jo krovinio automobilių

❤ Tiek krovinių gabalai gali būti dedamas į šalikelės krovinių turėtojas

Didmeninė ir tiesioginis pristatymas yra sveikintinas.

Tiesioginės pristatymas, galime išsiųsti prekes jūsų klientams

Prieš perkant, prašome perskaityti šį straipsnį atidžiai, siekiant sumažinti nesusipratimų ir padėti mums augti kartu.

1. Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo kruopščiai tikrinami prieš vežimą.

2. Jei esate skubiai reikia elementą, jei jūs negalite laukti, kantriai oro pašto paketą iš Kinijos Po, prašome pasirinkti, greitas pristatymas metodas.Jei pasirinksite Kinija Paštu, Oro Paštu, bet jis yra naudojamas, kai transporto vėluoja.Prašome neprisiima jokios grąžinamosios išmokos arba ginčus, tačiau mes norėtume padėti jums išplėsti savo užsakymo apdorojimo laikas.

3. Galite naudoti visus produktus, po apmokėjimo.Paprastai, mes suteiksime jūsų sekimo numerį per 24 valandas ir siųsti savo paketą-per 48 valandas.Po pakuotėje yra išsiųstas, jis negali būti kontroliuojami jav.Labai priklauso nuo to, tarptautinis transportas, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti.Jei yra bet koks delsimas, mes stengiamės jums padėti ir leiskite mums žinoti.

4. Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis, mes galime padėti jums išplėsti apsaugos laiką.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes raginame jus susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Žymos:Bėgiai Geležinkelio H0, Pirštinės Triušis, Teptuku Ekranas, Geležinkelių H0, Kūdikių Būgnas, Thoma Traukinys, Vehicel, Traukinių, Geležinkelių H0, Thoma Ir Draugas, Thoma.

Tipas Traukinys
Plastiko Tipas ABS
Sertifikavimo CE
Svoris 1500g
Temos TOMAS
Prekės Pavadinimas Thomas&Friends
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris FBK85
Amžius > 3 metų
Spalva Daugiaspalvis
Kategorijos Žaislas traukinio bėgiai
Kilmės KN(Kilmės)
Dovanų Kalėdų
Gamintojas "MATTEL"
Funkcija Thomas Traukinio
Masto 1

Parašykite savo atsiliepimą!

Thomas ir Draugai Thomas " Traukinio Variklio Geležinkelio Liejyklų Pabėgti Nustatyti Traukinio Diecast Sekti Vaikams, Žaislas, Atostogų Dovanų FBK85

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai