Daugiafunkcinis plėtros valdybos rinkinys, pagrįstas mokymosi arduino UNO r3 LENARDO mega 2560 Skydas

€1.44

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w5882

dėl minėto sprendimo Arduino Daugiafunkcinis Multi-funkcinė Plėtra Plėtros Taryba Bazės Mokymosi UNO LENARDO Mega 2560 Shield "PASIDARYK pats" Rinkinys

Tai yra atviro kodo bazę ir Paprasta io platforma, ir su panašaus java, C kalbos vystymosi aplinka.Todėl jūs galite greitai naudoti kalbą su "Flash" ar Tvarkymo ...ir kitą programinę įrangą, kad interaktyviųjų kūrinių .Gali būti naudojamas siekiant užbaigti kurti elektroninių komponentų, tokių kaip Įjungti arba Jutiklių ar kitų duomenų valdytojų , LED, stepper motorinių arba kitą išvesties įrenginį .

Jūs taip pat gali veikti nepriklausomai, kaip programinės įrangos platformą, kad gali bendrauti su , pavyzdžiui , sakė : "flash" perdirbimo Max / MSP VVVV ar kitos interaktyvios programinės įrangos ...kurti atvirą IDE sąsaja yra grindžiama principu, kad galite atsisiųsti nemokamai labiau stebina interaktyvų darbą .

Multi-funkcija Skydas turi šias savybes: Su rinka , 2009 UNO LENARDO 2560 valdytojas vientisai integruoti 4-way " LED indikatorius ( LED indikatorius žinoti svarbu , faktiškai daro projektus , šis rodiklis gali būti naudojamas tiesiogiai darbo LED indikatorius rodo, kad procedūra būtų lengviau derinti.DS18B20 temperatūros jutiklio sąsaja, kuri gali būti padaryta matuoti temperatūrą eksperimento , tai kaina neįeina DS18B20 Oi, reikia dar vieną kadrą .LM35 temperatūros jutiklio sąsaja, kuri gali būti padaryta matuoti temperatūrą eksperimento , tai kaina neįeina LM35 Oi, reikia dar vieną kadrą . 5,3296 tikslumas reguliuojamas potenciometru, analoginis įėjimas uostas ( gali būti naudojamas kontroliuoti LED ryškumas, savo ruožtu, vairo kampas , skaitmeninis įtampos ir pan. ) Integruotas infraraudonųjų spindulių imtuvas, kuris gali tilpti bet kokį infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo eksperimentus , kaina taip pat nėra integruotas imtuvas ir reikia dar vieną kadrą .Keturi skaitmeninės vamzdis ( naudojant 74HC595 vairuotojo provincijos IO mokymosi SPI), jūs galite padaryti, skaitmeninis displėjus, eksperimentas ( gali būti rodoma temperatūra , įtampa, counter vertę ir pan. ) .Trys atskiri mygtukai, nustatymo iš naujo mygtuką , mygtuką galima daryti eksperimentus ( HMI ) .Su garso sirena gali būti naudojami eksperimentams . ( Galite skambinti į policiją , tarimą , ir kt. ) "Bluetooth" belaidžio ryšio sąsajos, balso modulį , balso atpažinimo modulis gali būti naudojamas belaidžio ryšio eksperimentą .servo sąsaja, lengva vairuoti actuators infraraudonųjų spindulių aptikimo sąsaja, lengva ir infraraudonųjų spindulių fiksavimas realizacijos žmonių srautas, statistiniai duomenys ir kt.

Žymos:Arduino R3, Arduino Mega Skydas, Mega 2560 Pro Lenta, Automobilių Arduino Uno, Arduino Pro, Arduino, Arduino Skydas, Atmega16a, Micro Atmega 2560, Arduino Mega2560.

Sąlyga Naujas
Pakuotė SMD
Prekės Pavadinimas GREATZT
Prašymas Signalizacija
Tipas Įtampos Reguliatorius
Modelio Numeris Multi-funkcinė Plėtra Plėtros Taryba

Parašykite savo atsiliepimą!

Daugiafunkcinis plėtros valdybos rinkinys, pagrįstas mokymosi arduino UNO r3 LENARDO mega 2560 Skydas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai