Ultra Quiet Vežimėlis Ventiliatorius Clip-on Ventiliatorius Įkraunamos Baterijos Arba USB Valdomas, Nedidelis Stalinis Ventiliatorius su 3 Reguliuojamas Greitis

€11.79

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w56618

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Ultra Quiet Vežimėlis Ventiliatorius Clip-on Ventiliatorius Įkraunamos Baterijos Arba USB Valdomas, Nedidelis Stalinis Ventiliatorius su 3 Reguliuojamas Greitis

Jis varomas įmontuotą įkraunamas baterijas, kurios suteikia tarp 2-8 valandas atšaldyti., kai visiškai įkrautas, priklausomai nuo režimo, kurį naudojate.Šis ventiliatorius yra atvykęs su 3 skirtingų greičio parametrus ir suteikia pastovų oro srautą tiksliai kryptį, kad jums pasirinkti.

Išspręsti jūsų aušinimo poreikius, tai gražiai suprojektuota ramybė stalas, ventiliatorius.Šis mini ventiliatorius stalo, gamina minimalus triukšmo, o gaminti labai vėsinimo poveikį.Ne tik kad, bet taip pat apie 25 procentų tyliau nei dauguma nešiojamųjų gerbėjai savo klasėje.Jos labai tyliai skolingas savo specialiai ventiliatoriaus mentes, vienu metu, šis 3-greitis mažas gerbėjai nešiojamų gali jums sutaupyti bent 20 procentų energijos sąskaitą.

Ji funkcijos unikalus reguliuojamas dizainas, USB ventiliatorius turi 360 laipsnių padarinių rotacija, kad eina į kairę, į dešinę, 90 laipsnių kampu eina aukštyn ir žemyn, siekiant užtikrinti, ultimate aušinimo bet kuria kryptimi.Su USB power funkcija, jūs turite galimybių rasti arba įkrauti per USB prievadą, kuris yra lengvai prieinama nuo prietaisų, pavyzdžiui, kompiuterį, maitinimo adapteris, maitinimo banko arba automobilinį įkroviklį, kai dėl patalpų ar lauko veikla.

Tai yra vienas iš geriausių gerbėjai tiems, kurie nori, turi yra multi-purpose ventiliatorius.Tai 2 in 1 kūdikio vežimėlis ventiliatorius yra patvarus įrašą, kad galima nukirpti dėl kelių paviršiais, pvz., biuro stalas, kruizinių laivų kambarys, lova, vežimėlis, ir taip pat gali stovėti tvirtai ant stalo, todėl labai tinka ir namams ir lauko darbams.Taip pat verta paminėti, savo bottom klipas, kurį galite padaryti jį pakabinti palapinėje arba tinkleliai nuo vabzdžių.

Spalva: žalia / rožinė / balta / juoda

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1 * įrašo ventiliatorius

1 * usb kabelis

1 * Naudotojo vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.juozasrimkus.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.juozasrimkus.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos:Egzotiškas Moteris, Cpap, Cpap Nešiojamų, Miego Sprendimas, Baby Doll, Satin, Sexi šilko, Trumpas šilko, Cpap Filtras, Baby Doll, Trumpas, Namų Linas.

Maitinimo Šaltinis USB
Modelio Numeris ventiliatorius
Kontroliuoti Režimas Kita
Galia (W) 5w
Įrengimas Mini
Suspender Ilgis Ne Suspender
Įtampa (V) 5V
Nuotolinio Valdymo Funkcija No
Prekės Pavadinimas Cikuso
Maks. Galia 20W
Rotacijos Būdu Pasukite Puslapį
Sertifikavimo CE
Vandens trūkumas Power-off Apsauga No
Prašymas 10㎡
Naudojimas Namuose
Oro tiekimo režimas Rotacinis Mentiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Maks. Laiko Limitas Ne Laikas
Vėjo Tipas Gamtos Vėjas, Miego Vėjas, Vyraujanti Vėjo
Tipas Ventiliatorius
Atvirkštinio Sukasi Funkcija No
Laiko Funkcija Ne Laikas
Medžiaga Plastikiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Ultra Quiet Vežimėlis Ventiliatorius Clip-on Ventiliatorius Įkraunamos Baterijos Arba USB Valdomas, Nedidelis Stalinis Ventiliatorius su 3 Reguliuojamas Greitis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai