4PCS Mediniai Laišką anglų kalbos Abėcėlė "PASIDARYK pats" Pritaikytą Dizainą, Meno, Amatų 3D Raides Ant Sienos Namuose, Meno, Amatų Apdaila

€9.11

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w5599

Aprašymas:

Yra 4 gabalus nebaigtų medines raides, mūsų pakuotės."NAMŲ" raidės gali patenkinti savo dienos apdailos poreikius ir taip pat gali būti dalijamasi su draugais ar šeimos nariais.Lygaus ir tvirto paviršiaus: Puikus dažų, dažymo, ir kiti "PASIDARYK pats" projektai.

Savybės:

- Spalva: Smėlio Spalvos.

- Medžiaga: Mediena.

- Dydis: 30x30x1.3cm/11.8x11.8x0.5inch.

- Pagamintas iš aukštos kokybės medienos medžiagos, mūsų sienos papuošalai yra patvarus, ekologiškas, saugus ir lygaus paviršiaus.

- Paviršiaus blokuoti laiškas nėra sukurta, todėl galite piešti ar rašyti kai kuriuos modelius arba žodžiai apie tai, ar pasta kai nuotraukas parodyti gražių prisiminimų ar augimo vaikų.Jis bus prasmingas ornamentu.

- Mąstantis dovana: jūs galite siųsti šį darbą mediniai laiškas su savo draugais, giminaičiais, kolegomis ir kitais taip, kaip šilta dovana gimtadienius, jubiliejus, šventės, ceremonijos, ar kaip sveikinimo dovana naują kaimyną.

- Paprasta ir kaimiškas dizainas, jis padeda jums padaryti jūsų namus daugiau gražus ir patogus.

- Nebaigtas medienos paviršius leidžia lengvai pritaikyti naudojant dažų, medienos dėmių, trafaretai, juostelės, nėriniai, karoliukai, ir puošmenų.

Pakavimo sąrašas

4 * Nebaigtų Medinė Raidė

Žymos:3d Stalo Laiškai, Abėcėlė Sienos Lipdukas, Mediniai Abėcėlė, 3d Gt Raidės, Laiškas Veidrodis, Mediniai Abėcėlė, Raidės Amatai, Rūmuose Waldorf Medienos, Abėcėlė Sienos, Vaivorykštė Raidžių Amatų, Skyriaus Montessori.

4 funkcija NAMO Medinės Raidės
3 funkcija Lipnios Namų Raidės
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Nebaigtas Medinės Raidės
Funkcija 5 "PASIDARYK pats" Sienų Apdaila
2 funkcija Namo Sienų Apdaila
Medžiaga Mediena

Parašykite savo atsiliepimą!

4PCS Mediniai Laišką anglų kalbos Abėcėlė "PASIDARYK pats" Pritaikytą Dizainą, Meno, Amatų 3D Raides Ant Sienos Namuose, Meno, Amatų Apdaila

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai