Vienoje Pusėje Trikampį, Daugiafunkcinis D Formos Kabinti Sagtis Keychain lauko Karabinai stovykla vandens butelis pakaba taktinis holde

€1.20

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w5395

Vienoje Pusėje Trikampį, Daugiafunkcinis D Formos Kabinti Sagtis Keychain lauko Karabinai stovykla vandens butelis pakaba taktinis turėtojas kablys Kulka Taškų: 1、Tinka: Tai tinka MOLL sistemos, kai diržas yra mažesnis nei 4cm.

2、dilimui: Puikus nailono diržas yra dėvėti, atsparus ir patvarus.

3、Stiprus ir Patvarus: Ji yra lengva nukristi.Ji yra stipri ir patvari.

4、Viršaus Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės nailono diržas plieno ir plastiko.

5、Praktinio ir Aukštos Kokybės: Jei jūs perkate produktą, jums bus mėgautis geresnės kokybės produktai geresnes paslaugas.

Aprašymas: Tai yra lauko daugiafunkcinis nailono diržas key chain.Tai ne tik dėvėti, atsparus ir patvarus, bet taip pat jis yra praktiškas ir aukštos kokybės.

Parametrai: Medžiaga: nailonas diržas + plastiko plieno

Matmenys (Apytiksl.): bendras ilgis 10cm / 3.94, ir austinių diržų plotis 2cm / 0.79 į

Spalva: juoda, chaki, alyvuogių žalia

Sąrašas: 1 * Trikampis Quickdraw Austiniai Diržai

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo arba abejojate, apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis per pardavėjo naujienas pirmą kartą.Mes jums tinkamą sprendimą per 24 valandas!

Žymos:Sunkiųjų Virvę Pakaba, Nemokamai Pakaba, Maisto Virtuvė, Drabužių Kabykla Su Kabliu Spinta Organizatorius, Lankstymo Pakabos Drabužių Spinta, Laido Pakaba, Carabin, Dirželis Usb, Alaus Pakaba, Už Išgyventi.

Tipas Karabinai & Quickdraws
Prekės Pavadinimas MUMIAN

Parašykite savo atsiliepimą!

Vienoje Pusėje Trikampį, Daugiafunkcinis D Formos Kabinti Sagtis Keychain lauko Karabinai stovykla vandens butelis pakaba taktinis holde

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai