Garažo Sienos Gynėjas, 4 Paketą, Garažas, Automobilių Durų Apsaugas, Buferio apsauga Automobilio Durų Anti-Susidūrimo Vandeniui Užsidegantys Ultra Sel

€6.90

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w51526

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Garažo Sienos Gynėjas, 4 Paketą, Garažas, Automobilių Durų Apsaugas, Buferio apsauga Automobilio Durų Anti-Susidūrimo Vandeniui Užsidegantys Ultra Sel

Savybės:automobilio duris raštas juostelės gali nuo ugnies ir vandens, ji yra atspari trinčiai, naftos ir kokybišką šilumos išsaugojimo, efektyviai apsaugos jūsų automobilį nuo smūgių ir įbrėžimų daing savo automobilio durelių, bamperių, kėbulo, ir kitose vietose.

Ultra Storis:Palyginti su kitų prekių ženklų gaminių, mūsų raštas juostelėmis 1,18 colių storio, tarnavimo laikas iki 5 metų, gali būti geriau pateikti pilną apsaugą jūsų automobilį, išvengti dae, kuriuos sukėlė bet saikingai poveikį.

Aukščiausios Kokybės:stiprus sukibimas juostos pagrindo, patvarus ir lengva valyti, lengviau įdiegti beveik ant visų lygių paviršių, įskaitant tinko, medžio, metalo, betono, ir tt.

Lengvas montažas:Tereikia nulupkite pagrindo popieriaus, ir klijuoti ant sienos, 4 vnt guard juostelės yra geriau už kairės ir dešinės pusės automobilio, apsaugos jūsų automobilį nuo smūgių ir įbrėžimų, ji tinka PASIDARYK pats įvairių formų ir dydžio.

Plačiai Naudojimas:Šis garažo sienos anti-scratch juostelės yra puikiai naudojamas automobilių stovėjimo aikštelės, sandėliukas, mechaninė izoliacija, vamzdynų izoliacija, transporto priemonių susidūrimo išvengimo.Ir pašalintas be ašarojimas minkštas raštas arba palikti ženklus ant sienos.

Naudojimo Patarimai :

Prašome išvalyti savo garažo sienos paviršiaus pirma ir užtikrinti, kad jis yra smoooth, ne dulkės, sausas, pašalinti bet kokias daleles ji.

Išmatuoti dydį ir pažymėti vietas, jūs norite įdėti ją.

Nulupkite pagrindo popieriaus, ir taikyti raštas ant sienos, įsitikinkite, kad jis yra tiesus ir be tarpo tarp jos.

Pakartokite tuos pačius veiksmus aukščiau už kitą pusę savo garažo sienos.

Būkite atsargūs, garažo sienos gynėjas negalėjo reguliuoti prasidėjus prisijungti prie sienos.

Šiltas Patarimai :

Prašome nedėkite pagal labai aukštos temperatūros ar saulėje ilgai;

Prašome išvalyti sienos paviršių ir pašalinti dulkes arba kitų dalelių ir laikyti sausai iki nepriliptų, juostelėmis prie sienos;

Apsaugas galima nuimti nepaliekant žymių ant daugelio paviršių (e.g.plytų, plytelių, stiklo, marmuro sienos).Bet pašalinimo dėl trapūs, arba kalkėms, sienų dangos gali tekti tai daryti atsargiai, nes klijai yra labai stiprus.

spalva:juoda

Medžiaga:medvilnė

Pakuotės Turinys:

4*Garažo Sienos Raštas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.juozasrimkus.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.juozasrimkus.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Žymos:Bamperis Automobilio Duris, Bamperis Gumos, Automobilių Durų Apsaugoti, Garažas Guard, Automobilių Durų Protektoriaus Gumos, Parkas Raštas, Eva Gumos, Garag, Durų Raštas, Bamperis Automobilių Apsaugoti.

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Garažo Sienos Gynėjas, 4 Paketą, Garažas, Automobilių Durų Apsaugas, Buferio apsauga Automobilio Durų Anti-Susidūrimo Vandeniui Užsidegantys Ultra Sel

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai