Elektroninių Akupunktūra Pen Elektros Dienovidinių Lazerio Terapija Gydo Masažas Pen Dienovidinio Energijos Pen Paramos Skausmas Įrankiai, Namų Karšto

€4.02

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w51267

produkto informacija:

Tipas: pen Masažas

Maitinimas: 1 x AA baterija (neįtraukta)

Pagrindinė spalva: sidabrinė

Medžiaga: ABS

Dydis: 20cm x 3cm / 7.87 x 1.18 (apytiksliai)

Įpakavimas: OPP krepšys

Pardavimo taškas:

1. Derinant šiuolaikinės biotechnologijos, aukštos kokybės masažo tvartai yra geros sveikatos.

2. Elektroterapijos gali padaryti, akupunktūra be auskarų odos.

3. Paprastas eksploatavimas ir lengvas nešioti.

4. Efektyvus ir saugus, jokio šalutinio poveikio.

pastaba:

1. Gydymo principas-elektroninių akupunktūra rašiklis stimuliuoja akupunktūros taškus stimuliuoja elektros impulsais, aktyvuoti ląsteles ir išvalyti kanalus, ir yra valstybės generuoti elektros impulsus, kad yra, teigiamas einamosios ir neigiami elektrodai turi būti prijungtas.Rašiklis yra unipolar srovė (pen patarimas) produkcija, todėl kitų polių srovė turi būti išėjimas į rankas ir forma cirkuliuojantis dabartinės elektroninės stylus pen patarimas, kad generuoti elektros impulsus.Todėl, tai yra normalu jausti kai tirpimas laikydami ranką.Tai yra darbo principas dienovidinio pen, ne kokybės problema.

2. Šiuo metu grąžinimo proceso intensyvumas manote, bus skirtingos pagal atsparumo vertė savo ranką.Kai kurie žmonės mano, kad jie yra stipresni, kai kurie žmonės mano, kad jie yra silpni.Jauni žmonės, ar sveikų žmonių jaučiasi stipresnis.Vyresnio amžiaus žmonėms ar žmonėms su prasta sveikata gali jausti silpnumą.

3. Kaip minėta, tokių reiškinių kaip nuotėkio, elektrinis tirpimas, elektros stimuliacija elektroninių adata boksuose, nėra problemų dėl kokybės, bet ir gydymo principai.

Paketų sąrašo:

1PCS

Žymos:Ten Pieštukas, Akupunktūra Elektroninių Lazerio Pen, Elektros Rašiklis Akupunktūra, Akupunktūra Pieštukas, Skausmas Pen, Išgydyti Pen, Meridian Pen, Energijos Meridian Pen, Elektros Acupunctur Pen, Energijos Pen.

Modelio Numeris 123
Yra Protingas Prietaisas No
Funkcija Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS
Tipas dviejų dalių

Parašykite savo atsiliepimą!

Elektroninių Akupunktūra Pen Elektros Dienovidinių Lazerio Terapija Gydo Masažas Pen Dienovidinio Energijos Pen Paramos Skausmas Įrankiai, Namų Karšto

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai