Monokuliariniai Vandeniui Aukštos raiškos Teleskopas Spotting scope Telefono Fotografija Adapteris Paukščių stebėjimo Secenery EDF88

€6.46

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w47193

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Monokuliariniai Vandeniui Aukštos raiškos Teleskopas Spotting scope Telefono Fotografija Adapteris Paukščių stebėjimo Secenery EDF88

Noriu imtis tolimojo vaizdas aiškiai?Jums nereikia paruošti profesionalų fotoaparatą, tiesiog naudokite mūsų monokuliariniai ir jūs galite tai padaryti su jūsų telefoną!

Savybės :

1. 16 kartų didinimo ir didelio skersmens

2. Aišku, vizualizavimo

3. Non-slip & vandeniui

Aprašymas :

1. Aukštos raiškos: Visų pusių žalia danga, sumažinti šviesos refrakcija nuostolius, padidinti šviesos pralaidumas, kad vaizdas vaizdas aiškesnis ir ryškesnis be vinjetės ir be spalvų skirtumas.

2. Ieškoti Toli & Aiškus: 16x52 teleskopas: 16X priartinimas galima matyti toliau ir aiškiau, 52mm skersmens tikslas objektyvo, todėl laukas platesnis ir patogiau žiūrėti.

3. Atsparus vandeniui: Jis yra užpildytas azotu ir yra labai atsparus vandeniui dizainas.Jis gali būti apsaugotas nuo lietaus, rūko, drėgmės ir mirkymas ( netinka nardymas ), užtikrinant, kad lauko veikla nėra paveikė prastos oro sąlygos.

4. Stiprus suderinamumas: Tai Monokuliariniai su reguliuojamu telefono įrašus ir trikojis: Telefono klipai yra suderinamas su daugeliu išmaniųjų telefonų rinkoje, prailginimo žarna, trikojis gali būti koreguojamas laisvai; Šių devicest bus patogiau naudoti.

5. Platus Pritaikymas: Tinka paukščių stebėjimas, medžioklė, kelionės, žygiai, žaidimai su kamuoliu ar žiūrėti gyvūnai ir gamta.

Specifikacija :

Priartinimas: 16X

Prizmė medžiaga: BAK4

Matymo kampas: 4 laipsniai

Tikslas objektyvo skersmuo: 52mm

Okuliaro dydis: 4cm

Dydis: 4x15x5.2cm

Stilius Monokuliariniai Tik:

1x Monokuliariniai

Stiliaus Telefono Adapteris:

1x Monokuliariniai

1x telefono adapteris

Stiliaus Telefonas Su Adapteriu&trikojo:

1x Monokuliariniai

1x telefono adapteris

1x trikojo

Žymos:16x52 Monokuliariniai, Hd Monokuliariniai, žiūronų Galia, Lauko Taikymo Sritis, Monokuliariniai Telescop, Monokuliariniai Vandeniui, Mini Monokuliariniai, Aukštos Kokybės Monokuliariniai, žiūronų Monokuliariniai, Monokuliariniai Už Medžioklė.

Modelio Numeris teleskopas
Tipas Monokuliariniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Monokuliariniai Vandeniui Aukštos raiškos Teleskopas Spotting scope Telefono Fotografija Adapteris Paukščių stebėjimo Secenery EDF88

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai