Atsparus vandeniui Jaučiamas Akių Apsaugos Rankovės Atveju "Apple" Magic Klaviatūra Microsoft Surface KB 50 x 14 x 50cm

€8.09

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w4542

Atsparus vandeniui Jaučiamas Akių Apsaugos Rankovės Atveju "Apple" Magic Klaviatūra Microsoft Surface KB 50 x 14 x 50 cm Prekės Specifikacija: Funkcija:

Specialiai suprojektuoti "Microsoft" Paviršiaus Klaviatūra ir paviršiaus Rašiklį ir Apple Magic Klaviatūra su Skaičių Klaviatūra ir Apple Pen

Kablys ir kilpa uždarymo laikykite savo prietaisą saugiai

Elastinga kilpa saugojimo Paviršiaus Rašiklį ir "Apple" Parkeris

Specifikacija:

Medžiaga: Premium Jaučiausi & Nailono tinkleliu apsaugoti jūsų prietaisą nuo įbrėžimų

Dydis: 50 x 14 x 50cm

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Pastaba: Rankovės Tik tokiu Atveju, Kiti Nėra Įtrauktos

Komplektą Sudaro: 1 x Apsauga Rankovės Atveju

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos:Magija Klaviatūra Odos Galutinis, "apple" Hebrajų Klaviatūra, Manipuliatorius, "microsoft" Belaidžio Ryšio Pelę, Keyboard Mac Usb, Klaviatūra Odos Magija, Microsoft Surface Pro " Klaviatūra Dokas, Extra Long Pelės Mygtukai, Klaviatūros Magija, Microsoft Surface Knygos 2st Klaviatūra.

Prekės Pavadinimas elenxs
Medžiaga Kita
Funkcija Apsauga nuo dulkių

Parašykite savo atsiliepimą!

Atsparus vandeniui Jaučiamas Akių Apsaugos Rankovės Atveju "Apple" Magic Klaviatūra Microsoft Surface KB 50 x 14 x 50cm

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai