12Pcs Makiažo Šepetėliai Nuogas Rožinis Grožio Įrankių Rinkinys biri pudra Skaistalai, Akių Šešėlių Teptukas Pack Grožio Makiažas Šepetys

€9.35

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w45119

PROFESIONALIŲ MAKIAŽO TEPTUKŲ RINKINYS: Padengti 12pcs šepečiai, Akių Šešėlių, Raukšlėtis Šešėlis, Makiažo, Skaistalai, Pamatų, Presuoti arba Birios Pudros, Žymeklio & Antakius.Geriausia taikyti, maišymo ir spalvinimas produktus.Lengvas ir patogus kasdieniam makiažas naudoti.

PREMIUM SINTETINIO PLUOŠTO: rankenos kosmetikos teptukai yra pagaminti iš aukščiausios klasės medienos medžiagos.Šereliai yra gerai, pagamintas iš minkštos ir šilkiniai Medžiagos, užtikrina ilgą laiką naudoti.Visi šepetėliai yra gerai ir tankus, tinkami net labiausiai jautriai odai.

STILINGAS DIZAINAS: 12 vnt. makiažo teptukų rinkinys atrodo labai prašmatnus ir madinga su labiausiai ular ir elegantiška Rausvos spalvos, turi-turėti savo kosmetikos krepšys.

Puiki DOVANA: Skirtas makiažas pradedantiesiems ir mėgėjams kaip makiažo šepetėlių rinkinys yra paprasta naudoti ir aukščiausios kokybės už prieinamą kainą, pilnas asortimentas kad leidžia jums laikyti jūsų makiažo.Puiki dovana mama, žmona, draugėms.

dydis:16.5x2.5x2.5cm

Medžiaga:dirbtinio pluošto+medis+aliuminio vamzdis

spalva:Rožinė

Pakuotės Turinys:

12 * makiažas šepetys

1 * Saugojimo krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Nude Makiažas šepečiai Krepšys, Vidaus Makiažas šepetys, Masinis Makiažas šepetys, Spalvinimas Makiažas šepetys, Skalbimo Makiažas šepetys, Nude Makiažas šepetys, Etiketės Makiažas šepetys, Nuotakos Makiažas šepetys, Nuogas Lūpų Teptuku, Oog Makiažas šepetys.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

12Pcs Makiažo Šepetėliai Nuogas Rožinis Grožio Įrankių Rinkinys biri pudra Skaistalai, Akių Šešėlių Teptukas Pack Grožio Makiažas Šepetys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai