9 1 Push Up Valdybos Stovo Sistema, Fitneso Treniruotės, treniruoklių Salė, Jogos Pratimai Roses Stovi

€17.05

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w44693

9 in1 Push Up Valdybos Jogos Juostos Fitneso Treniruotės Traukinio Gimnastikos Pratimas Roses Stovi

Aprašymas:

- Mūsų 9-in-1 Push Up Valdybos dizaino, siekiant padidinti bendrą viršutinę kūno ištvermę, jėgą.Switch grip skirtingų spalva koduojami tikslus konkrečių raumenų mankšta: Raudona peties, žalia, tricepsas, mėlynos, krūtinės ir geltona atgal. 9 skirtingų kombinacijų variantų, pagal jūsų įvairių reikalavimas. 2cm sutirštės plokštė, anti-slip silikono rankena, taip pat non-slip dugno pagalvėlės užtikrina geresnį kūno pusiausvyrą su visiškai saugus.Išeiga du kartus rezultatą su puse, pastangų ir pritaikyti jūsų treniruotės etapas nuo šiandien!

- Silikoninis neslystantis Rankena: Padidinti trintį, mažina galimybę slydimo, atlikite savo treniruotės daugiau safty ir galingas.

- 9 1: Kiekviena pusė turi devynias skirtingas prisijungimas būdais .Derinant skirtingas skyles ant kiekvienos pusės, daugiau mokymo metodai gali būti suformuota.

- Su dvigubu užraktu: Naudojant Snap-Fit jungčių ir Sunkiųjų Įskiepių, rankenos yra tvirtai pritvirtintas prie Push-up Valdyba todėl nuolat ir saugios treniruotės.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Paramos Lenta Dydis: 60 X 18 X 2cm/23.6 X 7.08 X 0.78 colio

Svoris: 1100g

Rankenos: 1pair

Naudojimas: Naudotis nugaros raumenis ir pilvo raumenis.

Ypatybė:

Skirtingomis spalvomis push up valdybos tikslus, specifiką raumenys dirbo (Mėlyna-krūtinės, Raudonų pečių, Geltona-atgal, ir Žalia-tricepsas).

Sunkiųjų "Plug&, Paspauskite" push up valdybos sistema su keliais pozicijas ir kampų, kad skulptūra ir padidinti viršutinę kūno apibrėžimas.

Deginti kalorijas ir padidinti jėgą su šio novatoriško roses sistemą, todėl jums per viso kūno jėga ir kondicionavimas treniruotės.

Nešiojami, Paprastas Surinkimas ir Saugojimas.

Premium, neslidus Rankiniai Spaustuvai.

Pakuotė:

1Set x Push Up Stovas Valdyba

Pastabos:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

.tongtool susijusių h3{width:100%;font-size:18px;font-weight: bold;color:#fff;aukštis: 40px;line-height: 40px;padding-left: 12px;background-color:#91B900;}

Žymos:Padengti žiūrėti Hw12 40mm, Padengti Vandeniui Vaikai, Byla Ilgai "samsung" A50, Stalčių Geležinkelių 20 Cm, Pora Mitologija žiedas, Pora Formų Sportbačiai, Pora Formų Silikono, Stalčių Geležinkelių Push Open, Padengti Piniginės Van Gogh.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

9 1 Push Up Valdybos Stovo Sistema, Fitneso Treniruotės, treniruoklių Salė, Jogos Pratimai Roses Stovi

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai