Lauko Sporto Apsauginio aptvaro Pavarų Alkūnės Pagalvėlės Motocycle Jojimo Kalnų Dviračių Alkūnė Raštas EVA Reguliuojamas Saugos Alkūnė Pda

€12.25

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w44519

Lauko Sporto Apsauginio aptvaro Pavarų Alkūnės Pagalvėlės Motocycle Jojimo Kalnų Dviračių Alkūnė Raštas EVA Reguliuojamas Saugos Alkūnė Pda

Aprašymas

Šis nerūdijančio plieno apsauginį sluoksnį sporto alkūnė raštas turi funkcijų, kaip didelio stiprumo apsauga, patogumas, orui, ir lengvas ir lankstus savybes.Jis tinka motociklo jojimo,visureigių, kalnų dviračių, slidinėjimo ir riedlente.

Savybės

[Nerūdijančio plieno apsauginį sluoksnį] Didelio stiprumo plieno plokštė yra didesnis atsparumas mažėja slėgis, skyles plieno, kad jis lengvesnis

[Patogiai&Kvėpuojantis] Pilnas vėdinimo angas, labai gera ventiliacija

[Didelio stiprumo dirželiai] Aukšto ilgalaikio dirželiai yra nustatytas ant alkūnės sąnarių ir negali būti lengvai nuimami.Jūs galite reguliuoti elastingumas pagal poreikį

[Patogus pamušalas] Naudoja prakaitas sugeriančios ir šilumos šalinimo audinio ir jis yra ne temperamentingas, kai žirgais.

[Fiksuotojo Nagai] Stipraus fiksavimo nagai Tvirtai nustatyti apsaugos alkūnė bendrą

[Elastinga Ruožas] Elastingos gumos juostomis gali flex rankos geriau, leidžia lanksčiau kilimo

Prekės Informacija

Prekės:sporto alkūnė raštas

Režimas:BC342

Lytis:unisex

Dydis:Nemokamai Dydis

Spalva:Juoda

Svoris:400g

Medžiaga:nerūdijantis plienas,nardymas audinio,EVA

Naudojimas:motociklus,slidinėjimas,visureigis,kalnų dviračiu,čiuožimas

Paketas apima:1pair alkūnės pagalvėlės

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) pirkėjas yra atsakingas už bet kokio mokesčio ar muito apmokestinti savo šalyje.

3) Jei turite bet kokius specialius reikalavimus, apie jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą, ar mes bus naudoti numatytąjį paketai.

1) Mes teikiame įvairių vežimo paslaugų dėl įvairių prašymą, kaip laikytis: Kinija paštu, oro paštu, www.juozasrimkus.lt Pristatymas, Epacket, EMS, FEDEX / DHL / UPS / TNT / RINKLIAVOS, 2) Mes laivas, 6 dienas per savaitę, išskyrus šeštadienį ir švenčių dienomis. 3) Po to, kai mes išsiųsti jį mes suteiksime sekimo numerį atgal jums.

4) Mes tikimės, kad atvykimo jūsų prekė laiku,bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo,laivybos laikas labai priklauso nuo kurjerių bendrovių ir vietos muitai.

1) Jei prekę gavote yra nepriimtinai sugedęs, neveikia, ar iš užsakymo, prašome mums apie tai pranešti kaip galima greičiau.

2) Mes siūlome nemokamai pakeisti arba grąžinti visą jums, jei produktas turi kokybės problemų.

3) pažadame siųsti jums aukštos kokybės prekės su dideliu apsaugos sklypas.Bet tai yra ilgas kelionės į pareikšta, anythingwill metu vyko pristatymas.Jei turite kokių nors problemų, apie savo prekes, kreipkitės į mus ne pirmą kartą, mes willdo mūsų geriausiai išspręsti problemą.Ačiū!

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus!Prašome suteikti man penkias žvaigždutes atsiliepimų.Jei kyla kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą.

Žymos:Alkūnė, Alkūnė Apsaugoti, Alkūnės įtvaras, Alkūnė Sleev, Alkūnė Sportas, Alkūnė Kelio Trinkelėmis, Alkūnė Guard, Kelio Trinkelėmis Motokroso, Kelio Trinkelėmis Sporto, Alkūnė Mtb.

Punktas Lauko sporto alkūnės pagalvėlės
sporto alkūnės pagalvėlės Patogiai&Kvėpuojantis alkūnė raštas
Motocycle Jojimo alkūnės pagalvėlės Medžioklės sporto Apsauginio aptvaro Pavara
Modelio Numeris sporto alkūnės pagalvėlės
Svoris 400g
Amžius Suaugusiųjų
Paketas Apima 1*pora alkūnės pagalvėlės
Savybės Nerūdijančio plieno apsauginis sluoksnis
Spalva Juoda
Medžiaga nerūdijančio plieno,nardymas audinio,EVA
Sporto Alkūnių Apsaugos kalnų dviračių,riedlenčių alkūnė apsauginės pagalvėlės

Parašykite savo atsiliepimą!

Lauko Sporto Apsauginio aptvaro Pavarų Alkūnės Pagalvėlės Motocycle Jojimo Kalnų Dviračių Alkūnė Raštas EVA Reguliuojamas Saugos Alkūnė Pda

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai