Naujas multi-color pledas ponios nešiojamas krepšys diržo plati pečių maišą su diržo pakeitimas priedai, reguliuojamas ilgis

€3.69

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w43240

Komplektą sudaro: 1 Vnt x Pečių Maišą Dirželis(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.) Specifikacija: Tipas: Krepšys, Dirželis Medžiaga: nailonas medvilnės peties dirželis Dydis: 75---135CM /29.53-53.15" reguliuojamas Plotis:3.8 cm/1.50" Naudojimas: PASIDARYK pats rankinės,Monetų Piniginės rankinėje rėmelį Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Aprašymas: 100% brand new ir aukštos kokybės Savybes: Su ilgas reguliuojamas diržas per petį, suteikia patogu, kai diržas ant peties arba kirsti savo kūno.Puikus kokybės ir meistriškumo, patvarus nailono ir tvirtas aparatinės įrangos.Pakeitimo ar aksesuaras, tai yra puikus rungtynės savo pečių maišą, crossbody maišelį.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Patarimų prašome perskaityti šią priminimus Atsargiai 1.Pirma,įsitikinkite, kad jūsų vardą ,adresą,pašto kodą ir kita informacija yra teisinga ir išsami. 2.Antra,prašome patikrinti stebėjimo informaciją apie sekimo svetainė laiku. 3.Trečia,atidžiai patikrinkite, gavęs paketą ir elementai. 4.Ketvirta,jei turite kokių nors klausimų ar prašymų,nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu informaciją ,elektroninio pašto adresą arba prekybos vadybininkas.Dėl skirtingų Kamerų, Šviesų ir rodo, spalvas realių objektų rodomos nuotraukos bus skirtis.Ačiū už supratimą!Apie transportas : 1.mes laivas per 1-7 dienas po to, kai jūs užbaigti mokėjimo . 2.Kokios perdavimo mes galime pateikti, yra E-pakelio ir www.juozasrimkus.lt standartus . 3.Visus importo mokesčius, yra atsakingas pirkėjas.

Žymos:Krepšys, Dirželis Paprasta, Nolvo Krepšys, Dirželis, Mink Krepšys, Dirželis, Sankabos Krepšys, Dirželis, Krepšys šifono Dirželis, Krepšys, Dirželis Bruto, Rankenos Krepšys, Dirželis, Krepšys, Dirželis Vakarų, Pilkas Krepšys, Dirželis, Krepšys, Dirželis Star.

Medžiaga Nailonas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Krepšys, Dirželis
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Svoris 0.2KG
Modelio Numeris JD-B-008

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas multi-color pledas ponios nešiojamas krepšys diržo plati pečių maišą su diržo pakeitimas priedai, reguliuojamas ilgis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai