Dviratis Dviračio Balno Sėdynės Pagalvėlės, Kvėpuojantis PU Oda atspari Vandeniui Kelių MTB Dviratį Dviračiu Balno atsparus smūgiams Dviračių Sėdynės

€3.08

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w39808

Kulka Taškų:

1、Atsisveikinti su Patalų Šilumos: drėgnas ir tuščiavidurės angos yra skirtos vėdinti ir sausas, o jojimo be lipni, o mažinant spaudimą jautri kūno dalis.

2、EVA Putų Kamšalas: Minkštas ir patogus.Lengvas EVA medžiaga suteikia tvirtą paramą, mažina nelygumus ir padidina komfortą.

3、Kinetinio Dizaino: atsisveikinti su skausmo be šlifuoti šlaunų, priekyje yra siauros, galiniai yra plokščia, ir žmogiškas dizainas gali būti perkeltas be šlifuoti šlaunų ir važiuok patogiai.

4、Pakabos Lankas Technologija: sėdi lankas pagamintas iš chromo-molibdeno plieno medžiagos su didelio stiprumo ir kreivų suspensijos technologija.Ergonomiškas dizainas ir patogus smūgio absorbcijos pateikti jojimo patirtį.

5、apsaugos nuo užsiteršimo Amžinai: dviračių sėdynės kalnų dviračio balno naudoja itin pluošto PU odos paviršiaus, nebijo lietaus.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Dviračių Sėdynės

Medžiaga: nailonas plius pluošto ir super pluošto PU odos

Dydis: apie 650mm*370mm/25.59*14.57 colių

Pakavimo Sąrašas:

Dviračio Sėdynė*1

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

Žymos:Dviračio Sėdynės Noseless, Atveju, Odinis Balnelis, Kabelio Balno, Dviračio Sėdynės Pagalvėlė Silicio, Pro Shimano, Didelis Dviračio Sėdynės Pagalvėlė, Padengti Motokroso, Litepro Odinis Balnelis, Ktm Motokroso, Saddl.

Dydis 25.59 x 14.57inch
Kilmės KN(Kilmės)
Korpuso Medžiaga Oda
Vartotojas VYRAI
Kategorijos Galinės Sėdynės Kilimėlis
Modelio Numeris -
Naudoti Kalnų Dviračiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Dviratis Dviračio Balno Sėdynės Pagalvėlės, Kvėpuojantis PU Oda atspari Vandeniui Kelių MTB Dviratį Dviračiu Balno atsparus smūgiams Dviračių Sėdynės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai