Dirbtinių Gėlių Netikrą Hydrangea Apdailos Vestuvių Puokštė Sodo Puošmena Šilko Audinio, Plastiko Gėlių Festivalio Apdovanojimai

€1.76

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w33329

Medžiaga: lapai ir žiedai (audinio), šakos (minkštas žarna + viela).

Dydis: Bendras aukštis: 52CM, 2 šakos, 2 žiedų galvučių, gėlių skersmuo 7.5 CM, 6.5 CM, 7 lapai

Savybės:

1. Natūralios formos, natūralios spalvos, vienodos spalvos, aiški struktūra, pagaminti iš aukštos kokybės PU medžiagos , ranka, jaučiasi subtilus ir gėlės yra tikroviška.

2. Bauda apdailos detalių ir smulkių perdirbimo atkurti natūralią išvaizdą didesniu mastu.

3. Tekstūra dirbtinių lapų venų yra tikroviška, sodri ir švelni, ir net nedidelis erškėčių ir modeliai yra aiškiai matomas.

4. Namų apdaila, grindys, sodas, restoranas, kambarių, konferencijų salė, viešbutis, parduotuvės, vestuvių, pobūvių, bet apdaila norite.Naujas romantika

Pakuotė:1 x dirbtinės gėlės

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Žymos:Audinio Gėlių, Dirbtinių Gėlių, Vestuvių Decoratio, Artifici Gėlių, Eustoma, Dirbtinis Violetinė, Quinceanera Vintage Papuošalai, Dirbtinis Hydrangea Balta, Gėlių Hydrangea, Dirbtinis Narcizas, Puokštė Hydrangea.

Medžiaga ne-audiniai
Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Stilius Gėlė
Tipas Hydrangea
Proga Šalis
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Modelio Numeris pranešk apie netikrą gėlės
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Dirbtinių Gėlių Netikrą Hydrangea Apdailos Vestuvių Puokštė Sodo Puošmena Šilko Audinio, Plastiko Gėlių Festivalio Apdovanojimai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai