Magnetinio Karabinai Tvirtinimo Apkaba Aliumininiai D-Žiedas Karabinai Pavasario Snap Keychain Nešiojamų Sagtis, Kempingas, Žygiai Alpinizmo

€2.32

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w3235

Kulka Taškų:

1、Magnetinis Ryšys: Tai magnetinis karabinai įrašas turi stiprų ir galingą magnetinę jėgą, ir jūsų ryšių ar kita įranga, niekada nebus pamestas vandens.Ir magnetinis karabinai įrašą funkcijų, elegantiška forma, kuri yra tvirta, praktiška.

2、Lengvas ir Tvirtas: aliuminio D-žiedas karabinai yra pagamintas iš itin patvarus, lengvas aliuminio lydinio, kuris gali būti naudojamas su viena ranka.Jos lengvai prisijungia raktas, raktų žiedai ir raktų grandinės šis suportas.

3、Pločio Paskirtis: magnetinis karabinai įrašą tinka lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas, žvejyba, žygiai.Į karabinai, taip pat gali būti naudojamas kaip pagrindinis klipas, su sporto buteliai, kempingas palapinė lynai, trekas polių, kempingas puodeliai, kuprinės, mažų kelionių įrankiai ir kt.

4、Lengva Atlikti: Su delno dydžio dizaino, galite atlikti šiuos mažus magnetinius karabinai įrašus su jumis, nes jos lengvos ir lengvai atlikti, siekiant patenkinti visus lauko ir lauko poreikių, tokių kaip žvejyba, kopimas į kalnus ir pan.

5、Įvairių Spalvų: yra įvairių spalvų neprivaloma, įskaitant juoda, raudona, pilka, mėlyna, gali būti laisvai pasirenkami.

Aprašymas:

Mažas ir patogus bevielio ryšio praleisti virvę, nemokamai ir patogus, stilingas, patogus, praktiškas, nedidelis ir praktiškas.

2 sagtys magnetinio karabinai įrašą, yra tvirtos ir ilgaamžės, ir išvaizdą, ji yra turtinga ir madinga, ir magnetinis karabinai įrašas smulkiai meistriškai, puikiai tinka, ir ryšys yra stora ir vientisas.

Magnetiniai magnetinės karabinai įrašas smulkiai gręžtiniai išvengti trinties, ir teigiami, ir neigiami elektrodai guzas dizainas apsaugo vidaus magnetas išlaikyti vieningą išvaizdą.

Specifikacijas(apie):

Pavadinimas: Magnetinis Karabinai Įrašą

Medžiaga aliuminio lydinys + magnetas

Spalva juoda, raudona, pilka, mėlyna

Svoris: 35g

Nešantis: 4kg

Multi-spalvos pasirinktinai, traukos jėgą, 4kg.

Panaudojimas: kabo žvejybos reikmenys, pavyzdžiui, žirklės, knotting prietaisas, atsieti prietaisas, replės, žuvų kontrolės įtaisas ir kt.

Pakabinti jį ant diržo ir kreiptis bet kuriuo metu, kai jį naudoti.

Pakavimo Sąrašas:

Magnetinio Karabinai Įrašą*1

Žymos:Stiprus Karabinai Keychain, Madingas Karabinai Keychain, Mini Karabinai Keychain, Haris Karabinai Keychain, Dideli Karabinai Keychain, Vėsūs Karabinai Keychain, Ford Karabinai Keychain, Nėriniai Karabinai Keychain, Katytė Karabinai Keychain, Karabinai Plastiko Keychain.

Tipas Karabinai & Quickdraws

Parašykite savo atsiliepimą!

Magnetinio Karabinai Tvirtinimo Apkaba Aliumininiai D-Žiedas Karabinai Pavasario Snap Keychain Nešiojamų Sagtis, Kempingas, Žygiai Alpinizmo

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai