8.5*60cm 1 gabalas Mano gyvenimas...Mano taisyklės... Automobilių Lipdukai ir Lipdukai Lipdukas Auto A0U7

€2.20

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w2944

Dokumente .produkto aprašymas { font-size: 16px; font-family: Comic Sans MS, Verdana, Gruzija; } .produkto aprašymas .vaizdai { text-align: center; } .produkto aprašymas img { max-width: 100%; width: 800px; aukštis: 800px; vertikalios-align: middle; }

Gaminio dydis: 8,5 cm*60cm

Gaminio medžiaga: PVC

Spalva: juoda ir balta

naudojimo būdas:

Nuvalykite paviršių, ant kurio lipdukas bus įdiegta

Lėtai išimkite popierių ir įsitikinkite, kad lipdukas lieka skaidrus perdavimo juosta.Jei dalis lipdukas yra padidinta pagrindo, paspauskite žemyn ant nugaros popieriaus, kol jis laikosi perdavimo juosta.

Po nuėmimo lipdukas nuo pagrindo, suderinti ir pridėti atvaizdą prie paviršiaus, turi būti įrengta.

Naudoti kredito kortelę, valytuvas, ar kažką panašaus, kad, norint sklandžiai jūsų decal ir įsitikinkite, kad jis visiškai įstrigo į paviršių.

Atsargiai ir lėtai nuimkite perdavimo juosta nuo decal užtikrinti lipdukas yra ant paviršiaus.Jei matote, kad kai kurie lipdukai neišskiria perdavimo juosta, prispauskite juos atgal į paviršių, ir pakartokite šį procesą.

Į paketą įeina:

1* Automobilių lipdukas

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Žymos:Buda Sienos Lipdukas, Automobilio Lipdukas Juokingi, Automobilių Gėlių Lipdukas, Automobilio Lipdukas, Off Road Lipdukas, Buda Automobilį, Vinilo įklijos, Automobilių Decal, Pistoletas Lipdukas, Budizmas Lipdukas.

Kilmės KN(Kilmės)
Kategorijos Lipdukai
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Elemento Tipas Lipdukai
Modelio Pavadinimas QCT6540
Prekės Pavadinimas Godersi

Parašykite savo atsiliepimą!

8.5*60cm 1 gabalas Mano gyvenimas...Mano taisyklės... Automobilių Lipdukai ir Lipdukai Lipdukas Auto A0U7

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai