3pcs tvirtinimo prie Sienos Laikiklis Įrengimas Metalo Turėtojas Saugus Pasukimo CCTV Kameros Stovėti Saugumo Priežiūros veikla Vaizdo Kamera

€2.56

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w2907

46895 Savybės:

Oksidacijos Atsparus ir Patvarus Saugumo Kameros Wall Mount: Pagamintas iš tvirto metalo ir ABS plastiko, oksidacijos atsparumas, gali būti taikomas patalpose ar lauke.

Daugiau Stabilus ir Saugus: Su dideliu bazės, Apsaugos Kameros Stovas yra stabilus ir pakankamai stiprus, kad surengti saugumo kameros, užkirsti kelią fotoaparatą nuo kritimo.

Arlo Saugumo Wall Mount: Tinka vidaus/lauko sienos arba prie lubų tvirtinamas bet kurioje patalpoje.Profesionalus ir idealus dydis, Aukštos kokybės inžinerijos struction daro tai tvirtas, mažas ir gražus.

Nuostabi patogus Dizainas:Tęsiasi 5.iš montavimas paviršiaus ir lengvai reguliuojamas 360 laipsnių pasukama & 90 laipsnių pakrypimo.Lengva įdiegti.

Puikus Suderinamumas:Tai vidaus/lauko sienų arba lubų kalno yra skirtos naudoti kartu su Arlo ir Arlo Pro " Smart Home Saugumo kamerų Sistema, taip pat kitais suderinamais fotoaparatais.

Suderinami modeliai: vidaus ir lauko sienų lubų mount dirba su Arlo, Arlo Pro, Arlo Pro 2, VAIZDO kamerą ir kitas suderinama kameros

Kas pakuotėje:

3 pakete yra 3 tvirtinimo prie sienos, 12 varžtų ir 12 kaiščius.

Žymos:Laikiklis Cctv, Atramos Stulpų, Laikiklis Kameros, Kamera Secur, Kamera Surveil, Atramos Kampas, Fotoaparato Stovas, Ip Kameros, Vaizdo Mount, Vaizdo Paramos.

Tipas Veiksmo Kamera, Automobilių reikmenys
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės Universalus
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas SD&HI
Modelio Numeris -

Parašykite savo atsiliepimą!

3pcs tvirtinimo prie Sienos Laikiklis Įrengimas Metalo Turėtojas Saugus Pasukimo CCTV Kameros Stovėti Saugumo Priežiūros veikla Vaizdo Kamera

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai