Vonios Kambarys Saugojimo Laikiklis Sukasi Stalčiuko Sklandžiai Sukasi Vonios Lentynos, Rankšluosčių Džiovykla Muilo Organizatorius Virtuvės Reikmenys

€1.40

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w2856

Aprašymas:

Jokių apribojimų dėl kampas dešinysis Kampas/plokščiojo Kampo savavališkai diegimo,Jūs galite patalpinti jį bet kur, kur jūs norite jį įdiegti.Nesvarbu, būti miegamajame, virtuvėje ar vonios kambarys, jis yra labai geras pasirinkimas.

Naudoti pasta reiškia, nereikia atidaryti skylę ant sienos vėl, pastos, tiesiogiai gali būti naudojamas.Jokių įbrėžimų, jokios žalos sienos.

Kompaktiškas, lengvas, lengva įdiegti, ir įrengti su visais montavimo komponentai.Tvirtas ir elegantiškas, tinka vonios kambariai, virtuvė ir miegamieji.

Stovo priima tuščiaviduriai-iškirpti dizaino padėti nutekėjimo pagrindinės plokštės ir nustoti kaupti vandens, konkurso atsisveikinimas su perėjimo iš bakterijų.

Yra keletas kabliukų, dėl kraštus stovo, kuris gali būti naudojamas pakabinti rankšluosčiai, jie gali būti sulankstyti ir nematomas, kai jo nenaudojate.

Techniniai duomenys:

Prekės pavadinimas: Sukasi stalčiuko

Medžiaga: ABS

Spalva: Tamsiai mėlyna, šviesiai mėlyna, oranžinė, violetinė

Svoris: 217g

Dydis: 330 x 99 x 72mm

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Pakuotės inclydes:

1 x Sukasi stalčiuko

Žymos:Colander Bakas, Lentyna Rankšluosčiams, Vonios Stovo, Tinklelio Lentynos, Metalo Salotos žnyplės, Savininkas Rankšluostį, Thermomix, Vonios Kilimėlis Raudonas, Sandėliavimo Vonia, Kampe Saugojimo Turėtojas Lentynos Vonios Kambarys.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris sukasi stalčiuko
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Nėra. Pakopų Vieną
Naudoti Įvairenybės
Taikomas Vietos Vonios kambarys
Dydis M
Funkcija Įžuvinti
Plastiko Tipas PP
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas Modelis

Parašykite savo atsiliepimą!

Vonios Kambarys Saugojimo Laikiklis Sukasi Stalčiuko Sklandžiai Sukasi Vonios Lentynos, Rankšluosčių Džiovykla Muilo Organizatorius Virtuvės Reikmenys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai