Hamakas miegmaišį Sutirštės Vėjo Šilta Medvilnė Plyšimui atsparaus Stovyklavimo Kilimėlis Žiemos Lauko Veikla, Namų Armijos Žalia

€29.91

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w2642

Hamakas miegmaišį Sutirštės Vėjo Šilta Medvilnė Plyšimui atsparaus Stovyklavimo Kilimėlis Žiemos Lauko Veikla, Namų Armijos Žalia

Produkto parametrai:

1. Svoris: apie 1200g

2. Medžiaga: 210t plyšimui atsparaus poliesterio taftos per atsparus vandeniui wr gydymas

Pamušalas: 240t super minkštas eponžas

Įdarui: 200g tuščiaviduriai medvilnės

3. Miegmaišis dydis (apytiksliai): ilgis 235cm/7.71 pėdų, plotis 130cm/ 4.27 ft

Sandėliavimo dydis (apytiksliai): aukštis 35cm/1.15 pėdų, skersmuo 21cm/0.69 ft

4. Naudojimo temperatūra: apie -10 laipsnių

5. Spalva: Žalia

Produkto savybės:

1.Šis miegmaišis užpildytas su 200g tuščiaviduriai medvilnės yra šilta ir patogu suvynioti hamakas tinka naudoti lauke ir žiemą.

2.Nuo miegmaišis yra paprastai naudojamos lauke, perkeliamumas yra raktas į teisėjo ar ji yra paprasta naudoti.

3.Pagamintas iš aukštos kokybės lengvas odos draugiškas audiniai, su patvariais sagtys ir kiti priedai, jis gali būti laikomas suspaudimo krepšys.

4.Jis gali lengvai prisitaikyti prie bet kokio laikysena ačiū labai laisvi dizainas.Gulėdamas arba garbanoti, yra ne problema ne visi.

5.Dar svarbiau, stropai ir sąnarių, taip pat naudojame itin patikimus programinės įrangos detalės, todėl jūs neturite jaudintis dėl saugumo problema.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.juozasrimkus.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją www.juozasrimkus.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos:Padas Sėdėti, Kilimėlis, Palapinė, šaltas čiužinys, Paplūdimio Gultais, Putų Kilimėlis, žygis Kilimėlis, Mat Iškylą, Pagalvių Miegoti, Stovykla Kilimėlis, Mat Turistų.

Technics Kita
Siūlų Skaičius Kita
Modelio Tipas Kita
Medžiaga Kita
Modelio Numeris Hamakas miegmaišį
Modelis Kita
Parama Drop Laivyba
Naudoti Namuose
Audinio Skaičius Kita
Stilius Kita

Parašykite savo atsiliepimą!

Hamakas miegmaišį Sutirštės Vėjo Šilta Medvilnė Plyšimui atsparaus Stovyklavimo Kilimėlis Žiemos Lauko Veikla, Namų Armijos Žalia

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai