Šildymo Ventiliatorius Šildytuvas, Nešiojamas Elektrinis Šildytuvas Home Office " Kompiuterio Šildymo Karšto Oro Ventiliatorius Žiemą Prietaisai

€17.13

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w23214

Savybės:

1. Didelis oro išleidimo dizainas: tolygus ir švelnus šilumos.Išvengti diskomforto, kurį sukelia ir aukštos temperatūros ir sudeginimo.

2. Dvipusis apyvartą šildymas: unikalus tvora dizaino formų, pusiau uždara erdvė tarp spinduliavimo pelekus, padidina oro konvekcijos ir padidina šilumos išsklaidymo srityje.

3. Saugu ir patogu: apačioje slėgio jungiklis, automatinis maitinimo išjungimas, kai dempingo.Priimti AMT šiluminis saugiklis + šiluminis saugiklis, du kartus perkaitimo apsauga.

4. Tylus veikimas: mažas energijos suvartojimas, tylus šildymas, ne radiacija, mute ir aplinkos apsaugos, ramioje oro tiekimo.

Aprašymas:

Šildytuvas yra mažas ir kompaktiškas, gali šildyti greitai ir tolygiai, todėl, kad šiluma pasiskirsto kiekvieno kambario kampe, ir tinka gyvenamasis kambarys, vonios kambarys, miegamasis, studijų ir kt.

Techniniai duomenys:

Veikimo būdas: mechaninė

Vardinė įtampa: 100-240V

Nominali galia: 800W

Jungiklio tipas: pagrindinių tipas

Tipų šildymo prietaisai: elektriniai šildytuvai

Oro tiekimo būdas: pasukite puslapį

Taikymo sritis: mažiau nei 10㎡

Šildymo būdą: aliuminio šilumos išsklaidymo tipas

Greičio kontrolės įranga: antra pavara.

Maksimalus šildymo plotas: 20m^2 arba mažiau

Dydis: 206*110*182mm

Pakuotė:

1 * Oro Šildytuvas

1* Instrukcija

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos:Didelis Namų Apyvokos Prietaisai, Smsung Namų Apyvokos Prietaisai, Namų Apyvokos Prietaisai Komercinės, Buitinių Aparatų Ir Prietaisų, Namų, Namų Apyvokos Prietaisai Produktus, Namų Apyvokos Prietaisai Bendrojo, Nešiojamų Namų Apyvokos Prietaisai, Mi Namų Apyvokos Prietaisai, Fi Namų Apyvokos Prietaisai, "ios", "home Appliance".

Prekės Pavadinimas OCDAY
Kilmės KN(Kilmės)
Taikymo Sritis mažiau nei 10㎡
Gyro /
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Modelio Numeris /
Nominali Galia 800W
Sertifikavimo NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

Šildymo Ventiliatorius Šildytuvas, Nešiojamas Elektrinis Šildytuvas Home Office " Kompiuterio Šildymo Karšto Oro Ventiliatorius Žiemą Prietaisai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai