Perlai Vakaro Suknelės 2020 V-Kaklo Duobute Ilgomis Rankovėmis Prabanga Prom Chalatai Užsakymą Balto Dramblio Kaulo Šalis Suknelės Vestido De Festa

€155.08

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w22461

Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvę

Prašome Pastabos:

1.Dydis ir spalva yra labai svarbus aprangos,taigi, kai galite pasirinkti spalvą ir dydį,prašome pasirinkti, kaip mūsų spalvų paletę ir dydžio diagramos,becase dydis gal šviečia įvairių su jūsų šalyje.

2.Jei norite užsakymą pagaminti suknelę,prašome palikti mums žinutę apie savo išsamią dydžio krūtinė___,juosmens___,klubų___,tuščiaviduriai ant grindų su bateliai___colių arba cm ir įvertinti save kaip mūsų priemonės, instrukcija.

3.Jei jūs esate asmuo, Brazilijoje,prašome apsvarstyti.Savo šalyje jis yra labai difficlt išvalyti užsakymą,todėl mes paprastai siųsti suknelę, Kinijoje Po Oro(25-30 dienų),ir tai laivybos mothed yra labiausiai paprasta išvalyti užsakymą.

4Brazilian draugų dėmesio: prašome palikti savo CPF dėl jūsų, kad, kai jūs pasirenkate greitai express, pavyzdžiui, DHL,EMS.muitinės reikia .Ačiū už jūsų bendradarbiavimą

5.Jei jums reikia, kad ši suknelė skubiai,prašome don\ \ 't pasirinkti www.juozasrimkus.lt standartinis pristatymas ar ePacket ,laivybos laikas yra labai lėtai(25-35 dienas).

Žymos:žaibo Usb 03m, Kaip Megzti ūsai, Kaip Megzti Moliūgai, Lightroom Poveikis, Pokemon Kortelės 2010, žaibo Garsiakalbis, Kaip Mazgas Balionai, Pokemon Liemenėlė Indija, šviesos 2002 Vl800.

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Tikrasis Vaizdai No
Traukinys Valymo Traukinio
Apdaila Perlai
Mados Elementas derliaus
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Medžiaga Poliesteris
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Prekės Pavadinimas Eightale
Built-in Liemenėlė Taip
Siluetas A-LINE
Rankovės Stilius Reguliariai
Proga Oficialus Vakaras
Iškirpte V-Kaklo
Talėja Natūralus
Audinio Tipas Šifono
Modelio Numeris ZATU2-a1

Parašykite savo atsiliepimą!

Perlai Vakaro Suknelės 2020 V-Kaklo Duobute Ilgomis Rankovėmis Prabanga Prom Chalatai Užsakymą Balto Dramblio Kaulo Šalis Suknelės Vestido De Festa

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai