POSSBAY Motociklo Šviesos CNC Viršutinės Likti Lauktuvės Žibintų Laikiklis Suzuki GSX-R 600 GSX-R 750. 2008 M. 2009 M. 2010 Laikiklis

€36.24

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w2231

Ypatybė:

Visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės

Aišku, padengtas & UV apsaugota, kad ne nyksta atrodo

Nr įrengimo instrukcijos ir nr. montavimo priedai

Lengvas montavimas

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Kiekis: 1piece

Lauktuvės Spalva: Juoda

Medžiaga:Aliuminio

Tinka:

2008-2010 m. Suzuki GSX-R 600/750

Pakuotė:

1 x Motociklo Lauktuvės Likti Laikiklis

Tarptautinės Pirkėjai-Atkreipkite Dėmesį:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą / pirkti.

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Jūsų užsakymas bus išvežti per nurodytą nagrinėjimo trukmė.Jūsų prekės bus patikrintas ir išbandytas prieš vežimą.

Mes pasirinkti šiuos pakuotės, atsižvelgiant į produkto, ne visi produktai yra kartu su dėžute.

Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.Mes priimame tik www.juozasrimkus.lt patikrinti ir patvirtinti adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir siekinys.Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome pakeisti jį pirmą kartą prieš jums mokėti.

Jei prekė yra su trūkumais, o ne dirbti atvykus, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo trūkumais remonto ar grąžinimo.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

Visas ataskaitas privalo turėti išankstinį leidimą.Atkreipkite dėmesį, mes negalime priimti visi grįžta, kad nebuvo įgaliotas mums.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo pašto išlaidas.Mes esame atsakingi už kartą pakartotinai išsiųsti lėšomis pakeisti dėl defektų.

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus.Mūsų sistema pateiks palikti atsiliepimus automatiškai po to, kai jūs jį sumokėti.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, nuo pasitenkinimo objektą.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiami ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės išspręsti šią problemą.

Prieš siūlymą, prašome perskaityti pirmiau sąlygos ir kruopščiai.Konkurso nugalėtojas bus laikoma, kad sutinkate su visomis sąlygomis ir nurodytų sąlygų.

Žymos:Gsxr 600 K6, Suzuki 750, 1000 Suzuki Gsxr, M109r, 750 Gsr, Gsxs750, Suzuki Gsx 650f, Gsxr, Suzuki Gsr, Gsxr 1000 Galvos.

Motociklams Padaryti SUZUKI
Paskirties Transporto priemonės Priekiniai
Tipas Priekinis Motociklo Lauktuvės Žibintų Laikiklis
įmontuoti 2008-2010 m. Suzuki GSX-R 600/750
Spalva Juoda
Sąlyga 100%brand new
Prekės KODAS 110414000140
Tipas 1 Lauktuvės Apdanga Priekinis Žibintas Likti Laikiklis
Parduoti 1piece
Prekės Pavadinimas POSSBAY
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Motociklo Priekinis Žibintas Lauktuvės Likti Laikiklis
Regionas Gamintojas Kinija

Parašykite savo atsiliepimą!

POSSBAY Motociklo Šviesos CNC Viršutinės Likti Lauktuvės Žibintų Laikiklis Suzuki GSX-R 600 GSX-R 750. 2008 M. 2009 M. 2010 Laikiklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai