50 Vienetų "PASIDARYK pats", Kaljanų Vaškas Dagčiai Tvirtai Pintas Vaškas Viko Praktinių 15cm Žvakė Viko Ghi Viko Vaškas Sriegis

€0.34

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w2169

Savybės:

1. Saugi medžiaga-produktas yra pagamintas iš 100% natūralios medvilnės ir parafino vaškas, be švino, cinko ar kitų metalų, saugi ir patikima, ir gali būti naudojamas su savimi.

2. Vaškas viko: produktas yra kruopščiai pagaminti ir išmeta mažiau dūmų.Ji labai tinka "PASIDARYK pats" žvakė priėmimo, švarus ir patogus.

3. Lengva naudoti: vaško core produktas yra iš anksto padengtas parafinas, kuris yra gana šviesos paramos ir lengva pakeisti ir naudoti.

Aprašymas:

Šis produktas yra žvakė, viko, pagaminti iš saugių ir aplinkai nekenksmingų medžiagų, ir gerai padarė.Jis tinka "PASIDARYK pats" žvakės ir yra patogu ir lengva naudoti.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: Parafinas + Medvilnė

Dydis: 15cm

Forma: spiralės

Spalva: balta

Pakuotė:

50 vnt./set* žvakė wick

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos:Celinny Vaško žvakės, Parafinas, žoliapjovės Wick, Snuffer, žvakės Dagtis Didelis, Candl, Candl Wick, Led Tealight žvakės, Gimtadienis Candel, Candl Vaškas.

Rankų darbo No
Medžiaga Parafinas
Produktas Bendrieji Žvakė
Funkcija Kvapus
Naudoti Šalys
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Meno Žvakė
Formos Stick

Parašykite savo atsiliepimą!

50 Vienetų "PASIDARYK pats", Kaljanų Vaškas Dagčiai Tvirtai Pintas Vaškas Viko Praktinių 15cm Žvakė Viko Ghi Viko Vaškas Sriegis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai