Fitneso Sėdi Naudingumas Suolo, Namų treniruoklių Salė profesionalią Įrangą, Tiesioginis Peties Atrama, Fitneso Kėdė Hantelio Suolelio gali Apkrova 400KG

€155.82

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w21510

Fitneso Sėdi Naudingumas Suolo, Namų treniruoklių Salė profesionalią Įrangą, Tiesioginis Peties Atrama, Fitneso Kėdė Hantelio Suolelio gali Apkrova 400KG

Norite gauti daugiau galingas, ginklų?Ar jūs norite pasiekti stipresnę core?Ką apie platesnį atgal?Jei norite pagerinti savo raumenis, jums reikia gauti viso kūno treniruotės su naudingumas suolo.Tai moderniausias naudotis įranga, specialiai suprojektuota, kad svorio mokymas.Jis gali būti naudojamas arm kėlimo, mokymo atgal, Ab treniruotes, ir nemokamai svoris programas.Tai puikiai tinka tiek pradedantiesiems keltuvų ir veteranai, treneriai, tiek, teikiančios viso kūno mankšta duoti tave net ir raumenų vystymąsi.Naudoti šią įrangą, efektyviai mokyti rankų, pečių, krūtinės, ABS ir atgal – optimalus pasiskirstymas raumenų rezultatai subalansuotą kūno sudėjimą.

Pasiekti rock-hard raumenis, kad jūs visada norėjo ir pradėti investuoti, ant jūsų kūno.Profesionalus įrankis suolas yra pirmasis žingsnis šia Svajonę – nori, kad būtų, taptų realybe per sunkaus darbo ir atkaklumo.Šis sunkiųjų įrankis padės jūsų mokymo, bet pasiekti savo tikslą, jūs turite turėti diską, atkaklumo ir pastangų.Pradėti DIRBTI, dabar!

Savybės:

Puikiai tinka pradedantiesiems ir ilgą laiką treneriai, šis įrenginys suteikia veiksmingą treniruotės visą kūną.

Šis universalus suoliukas gali būti naudojama mokyti skirtingų dalių savo kūno sudėjimą, tokių kaip krūtinės, pečių, core, ir viršutinės ir apatinės galūnės, todėl jūs galite turėti subalansuotą raumenų vystymąsi.

Sustorėti pritarė plieno vamzdis gali apkrova 400KG, kuris teikia tvirtą paramą įvairias treniruotes.

Pagalvėlė šis svoris suolas pagamintas iš aukštos kokybės PU odos, patogus, kvėpuojantis, dėvėti, atsparus ir lengvai valomas.Ji saugo jūsų atgal, kai jūs naudotis.

Ilgai vartojant mūsų produktai gali veiksmingai naudotis savo pečių, rankų, juosmens, sėdmenų ir kojų.Dešimt minučių per dieną, panaikinti nutukimu, didėja raumenų jėga, malšinančių skausmą ir formuojant puikus kūnas.

Viso kūno Treniruotes:

[Ab Treniruotes]pvz.: pilvo curl, atvirkštinio garbanos, gulėti kojos kelti

[Krūtinės Treniruotes ], pvz., vienodo dydžio stende paspauskite, nuolydis štangos

[Peties ir Rankos Treniruotes] pvz.: sėdi kontaktinės spauda, vienos rankos hantelio šoninės padidinti

[Šlaunų Treniruotes] pvz.: sėdi veršelis didinti, hantelio vienos kojos blauzdos padidinti

[ Sėdmenų Treniruotes ] pvz.: glute tiltas, reverse hyper pratęsimo

Su milteliniu laku ir pagaminti iš sunkiųjų plieno, šis įrankis suolelio gali atlikti maksimalus svoris 400KG.

Tvirta konstrukcija, kai jūs naudotis, plieno vamzdžio svoris suolas gali būti nuolat palaikomas, subalansuotas, ir nebus tilt arba purtyti.

Ne ženklinimas pėdų pagalvėlės ir galinius dangtelius išvengti grindų grandymo, kai juda suolo.

Šis universalus svoris suolas, tinka visų tipų mokymo, pavyzdžiui, stiprumas mokymo, nemokamai, svorio ir pan.Per šias pratybas, galite pasinaudoti savo rankų, pilvo, kojų, sėdmenų ir t. t.Galite derinti teisės aerobikos pratimų deginti riebalus greitai.Padėti jums turėti tobulą kūną.

Ritinio varantys dizainas leidžia lengvai judėti, kad galėtumėte naudotis įvairiomis progomis.

Gali būti naudojamas kėlimo svorius ir stiprumo mokymas.Platformos gali būti naudojamos rankos kėlimo pratimai, atgal mokymas, ab treniruotes, ir stendo presai ir kiti treniruotes

Kai jūs gaunate savo daiktų, jei turite bet kurį klausimą, tiesiog susisiekite su mumis laisvai, ir mes atsakas jums 24 valandų ir stengiamės padaryti už jus.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes visada pasisakome už mūsų produktus ir pateiks geriausius pasiūlymus jums.

Žymos:Sulankstomas Naudingumas Suolo, Kėdė Sporto Salė, Pilvo Pratimas Mašina, štangos Spaudimas, Kėdė Treniruotės, Pilvo Sėdėti, Stendo Treniruotės, Reguliuojamas Naudingumas Suolo, Stendo Sporto Salė, Rose Sienos Lipdukas.

Dydis 88*70*100cm
Modelio Numeris fitneso kėdė
Kilmės KN(Kilmės)
PAVADINIMAS fitneso kėdė
Svoris 17KG
Apkrovos 400kg
Rėmas plieno

Parašykite savo atsiliepimą!

Fitneso Sėdi Naudingumas Suolo, Namų treniruoklių Salė profesionalią Įrangą, Tiesioginis Peties Atrama, Fitneso Kėdė Hantelio Suolelio gali Apkrova 400KG

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai