Aukštos klasės rankinių 132 tinklelis diamond tapybos butelio laikymo dėžutė nagų aksesuarų laikymo dėžutė su butelis pristatymas

€33.07

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w1972

Aprašymas:

Pagamintas iš tvirto ABS medžiaga, kuri yra geras, smūgiams, dėvėjimuisi atsparios, anti-trinties poveikį.Naudojant 1680D nailono audinio, dilimui, baudos kūrinys, patogiai jaustis.

Dizainas ju maišelį galite įdėti adatą ir siūlų atskirai,naudoti varžtus sustiprinti aukštos kokybės rankenos.Ilgaamžiškumas yra labiau stabili ir lengvai atlikti.

Vidinio įdėklo medžiaga yra pagaminti iš didelio tankio kempinė, kuri gali veiksmingai stabilizuoti priedai ir apsaugoti juos nuo iškritimo.

Užtrauktukas dizaino vidinio akių maišą, galite sumažinti dėvėjimosi ir plyšimo, priedai.Laiko taupymas ir patvarus traukos grandinės, nėra lengvai įstrigusį negerai dantis.

Išskirtinį išvaizdą ir saugojimo papuošalai, karoliai, žiedai, pakabukai, blizgučiai,tabletes,tai geras pagalbininkas verta giriasi.

Specifikacija:

Elemento tipas: Diamond tapybos saugojimo Dėžutė

Spalva: Juoda/mėlyna/žalia/rožinė/violetinė/rose red/yellow

Medžiaga: ABS

Dydis: 32x23x14cm

Butelio dydis: 2.5x4.6cm(66pcs), 2.5x2.9cm(66pcs)

Taikoma: Diamond dažymas, nagų gręžimo, mitybos medicinos saugojimo butelių

Kiekis: 1pc

Pastaba:

Gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Paketas apima:

1 x Diamond tapybos saugojimo Dėžutė

132 x Buteliai

Žymos:Atx Mid Tower, Laikiklis Metalinis, Savininkas Medalis, Atx Case Desktop, Medalis Laikiklis Prie Sienos, Medalis Paleisti, Sporto Saugojimas, Atveju žaidėjas, Knyga Kabinetas, Tower Atx.

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Aukštos klasės rankinių 132 tinklelis diamond tapybos butelio laikymo dėžutė nagų aksesuarų laikymo dėžutė su butelis pristatymas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai