Kūdikių Saugos Anti-susidūrimo Kampas Stalo Kampe Stiklo danga Lentelė Apsaugos Kavos Padas Skaidri Apsauga Vaikui Tirštėti B2K5

€0.53

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w189447

Vaiko įrodymas, stalo krašto, kampo gaubtas, kūdikių saugos baldai suplėšyti kampe kampe padas

Minkštas kampas danga yra ne tik tinka vaikams, paragauti stalo, bet tinka daugeliui kitų baldų, pavyzdžiui, baseino, spintos ir kt.Baldai krašto apsaugos pagalvėlės leis jums lengvai ir veiksmingai apsaugoti kūdikius į jūsų namus, ir jie laikysis įvairių medžiagų, tokių kaip mediena, stiklo ir metalo!

Jie ateina su maža, bet didelio galingumo 3M gumos juostelę, kuri gali būti lengvai įdiegtas ir tvirtai fiksuota ant vaikas-saugus krašto dangtelį, todėl nė vienas vaikas negali pašalinti gumos padas nuo stalo kampe.

Kampinių apsaugų, yra skaidrus ir švarus, todėl jūs vargu ar pranešimas juos namuose.Jie leidžia jums išlaikyti pradinę išvaizdą ir baldai, užtikrinant saugią aplinką, kūdikiams ar vaikams žaisti.

specifikacija:

Aukštos kokybės kampo viršutinė dalis,

Spalva: skaidrus

Medžiaga: Minkštas PVC

Tūris: 8,0 cm * 8,0 cm * 8,0 cm

Komplektą sudaro: 1 vnt

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Žymos:Notepad Nusprendė, Vienaragis, Nike Tn Vaivorykštė Moteris, Vaizdo Adapteris Vyras, Už Borto Elektros 85, Notepad žiedas Vertikalus, Nike Toki Drobės Slydimo, Notepad Baisu Istorijas, Rpg Simbolių, Kunigas, "nike" Top Sportiniai Bateliai.

Elemento Tipas Krašto & Kampe Apsaugai
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius 13-24m
Medžiaga PC
Lytis Unisex

Parašykite savo atsiliepimą!

Kūdikių Saugos Anti-susidūrimo Kampas Stalo Kampe Stiklo danga Lentelė Apsaugos Kavos Padas Skaidri Apsauga Vaikui Tirštėti B2K5

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai