12 Skylės pakraštyje Ocarina Alto C Fleita Ocarina Verticle Tipas Rankų darbo Ocarina Laiko 12 Skylę Zelda Ocarina Liaudies Muzikos instrumentų

€14.21

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w187768

Verticle Tipas 12 Skyles Ocarina Alto C Klavišą Fleita Ocarina Rankų darbo Ocarina Laiko 12 Skylę Zelda Ocarina Liaudies instrumentų

karina yra gana paprastas natūra pučiamieji instrumentai, vadinamieji "penkias minutes mokytis muzikos instrumentas", jei nesupranti muzikos žinių, jūs galite mokytis iš 6 skyles ocarina.

Yra 6 skyles ir 12 skyles ocarina.Jie yra įvairių figūrų, bet didžiausias skirtumas yra skirtingų vokalo diapazonas, 6 skylių ocarina gali susprogdinti 10 laipsnių garso, naudojant kryžiaus pirštais, gali atlikti kai kurias paprastas melodijas. 12 skyles ocarina gali susprogdinti 13 laipsnių garso, naudojant tinkamas pirštais, galite žaisti dauguma dainų.

vokalo diapazonas: suskirstyti į sopranas ocarina, alto ocarina, bass ocarina.sopranas ocarina, kaip paukščiai dainuoja, alto ocarina švelnus ir pilnas, bass ocarina apvalios ir giliai.Pasirinkite pagal jūsų pageidavimus, apskritai kalbant, C raktas ocarina yra dažnai naudojamas, tada G ir F klavišą.

Kaina ocarina yra pagaminti pagal gamybos ir proceso sudėtingumo, ocarina yra pagamintas iš keramikos molio, minkyti rankomis ir tada įrašyti skrudinant, sunku ir melodija.Šiuo metu dega skrudinant, nes temperatūros nėra kontroliuojamos gerai, kai kurie iš jų lengva pakeisti,kurie lemia ne sėkmė, todėl kaina bus geriau.Taip pat ocarina yra rankų darbo su lėtos, todėl kaina rankinis ocarina bus ne taip pigiai.

Pirštais Skylę: suprojektuoti ir pagaminti imtuvas asmeniškai, ir garantuoti geriausią toną kokybės, tinka ergonomiškas dizainas, daugiau komforto thefingers.

Pučia Skylė: naudoti pažangias technologijas, tonas tuned profesinės imtuvas, suapvalintas kampas dizaino pūtimo anga yra daugiau mokslas žmogiškas, keraminės medžiagos, aplinkos netoksiškas.

Garso angos: garso angos yra skirti išlaikyti nuoseklumą, oro srauto, tegul tarimas daugiau pilna.

Pakabinti Virvę Skylė: pakabinti ant kaklo, kai žaidžia apsaugoti ocarina gerai.

Lipdukų Gaminys

Kokybės Garantija:

Mes turime profesionalių QC komanda, užtikrinti aukštą produktų kokybę ir tinkamą pakavimo kiekvieną siuntą.Esame tikri, kad mūsų muzikos instrumentai turi tikslią tonas, patrauklios patikimą, sklandų veikimą ir gracinga išvaizda.Kiekvieno gaminio bus patikrintas ir išbandytas prieš laivybos, todėl mes jums siūlome produkto geros kokybės, bet mažos kainos, mes manome, jums bus gauti patenkintas iš mūsų produktą.

Grąžinimas:

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

Mes labai vertiname jūsų nuomonę ir pasiūlymus, kaip pirkėjo,mes padarysime viską, kad surinks daugiausiai teigiamų atsiliepimų galima.jei jums nepatinka mūsų produktus, bet priežasties,prašome siųsti mums savo atsiliepimus,mes vertiname tai daug!Prašome susisiekti su manimi tiesiogiai prieš išvykstant neutralų ar neigiamą atsiliepimą!

Legend of Zelda 12 Skyles Ocarina Alto C klavišą Fleita Ocarina Rankų darbo Ocarina Muzikos Instrumentas, Zelda Ocarina 12 Keramikos Flauta

Žymos:Fleita, 12 Skylę Ocarina, Fleita Priemonė, Zera, Hulusi, Ocarina, Zelda Ocarina, Mastermorphix, Ndsl, Fleita Profesinės.

Tonas C
Korpuso Medžiaga Keramikos
Spalvos Linija Raudona
Kilmės KN(Kilmės)
Technologijos Rankų darbo
E Mechanizmas No
Skylių skaičius 12 skyles
vokalo diapazonas 13 laipsnį, taip pat LA - sopranas FA
Raktas Medžiaga Keramikos
Prekės Pavadinimas SevenAngel
Anti-krekingo linija \
Paviršiaus medžiaga Keramikos
Dydis 17*9cm
Skylę Dizainas Atvira
Modelio Numeris 0003 Ocarina

Parašykite savo atsiliepimą!

12 Skylės pakraštyje Ocarina Alto C Fleita Ocarina Verticle Tipas Rankų darbo Ocarina Laiko 12 Skylę Zelda Ocarina Liaudies Muzikos instrumentų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai