Riešutų Esmė Plaukų Kondicionierius, Plaukų Tiesinimas, Remontas Priežiūra, Kaukė, Plaukų Priežiūros Essenetial Kremas Pedzle Padaryti Iki

€2.76

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w18250

Aprašymas:

1.100% Natūralūs Ir Ekologiški,Pagaminti laikantis aukščiausių kokybės standartų, naudojant " real Riešutų eterinis Aliejus.

2.Plaukų Priežiūra Esminius Plaukų Kaukė,iš Esmės Aliejus skatina geriau plaukų augimą ir padeda maitina ir drėkina odą.

3.Pagaminti naudojant organinių, cheminių-nemokama medžiagų,Plaukų Priežiūros Esminius Serumas tinka visiems odos ir plaukų tipams.Taip pat nemokamai iš dirbtinių priedų ir nebus sukelti bet kokią alergiją ir dirginimą, kai naudojamas.

4.Plaukų Priežiūra Esminius Plaukų Kaukė,Labai išgydyti,sklandžiai ir atkurti blizgesį pažeistų,sausų ir šiurkščių plaukų.

5.Tinka kasdieniam Plaukų Priežiūros, permės plaukai dažyti Moteris, vyras,sausų plaukų slinkimas,plaukų padalinti ir pan.

Techniniai duomenys:

Tipas:Kondicionieriai,

Lytis:Unisex

Plaukų Tipas:Visų plaukų tipams

Tinkamumo laikas:3 Metus

NETO MASĖS:0.09 kg

Kiekis:1pc

Pagaminimo šalis:Kinija

Pakuotė:

1 x Veržlė Esmė Kondicionierius

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Ačiū už jūsų supratimą.

Žymos:Cinamono Nekopara Cosplay, Pepe įdaryti žaislas, Juodos Ir Geltonos Spalvos Perukas, Naujovė Apatiniai, Apsaugoti Marškinėliai, Nakvynė Sodas Sūpynės, Juoda Cabochon, Azur Lane Cosplay, Asra Perukas, Epas Cosplay Perukas.

Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
skonis Originalaus skonio
Modelio Numeris Plaukų Priežiūros Kaukė
Komponentas Plaukų Priežiūra Essenetial Kremas
NET WT 0.09 KG
Kiekis 1pc

Parašykite savo atsiliepimą!

Riešutų Esmė Plaukų Kondicionierius, Plaukų Tiesinimas, Remontas Priežiūra, Kaukė, Plaukų Priežiūros Essenetial Kremas Pedzle Padaryti Iki

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai